2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیکار میکنند ؟

خیلی اذیتم میکنن،دخالت و توقع های بیجا دارن

تا الان باهاشون راه اومدم و کلی محبت کردم ولی سر یه چیزی که باب میلشون نبود ۱۰روز اشک منو دراوردن منم تصمیم گرفتم مثل خودشون بد بشم

خوب بگو ببینم اون مسیله ارزش ده روز گریه داشته بعد برنامه آن واسه چزوندن چیه

تولد شوهرم بود،هیچکیو دعوت نکردم چون قصد تولد گرفتن نداشتم خانواده خودم زنگ زدن و گفتن اخرشب میخوان بیان و شوهرمو سورپرایز کنن منم چون مادرشوهرم کوچه بغلی هستن به اون و پدرشوهرمم گفتم بیان که شوهرم خوشحال بشه،دیگه دلیلی ندیدم که زنگ بزنم و خواهرشوهرمم دعوت کنم چونکه اونم مارو واسه تولداشون دعوت نمیکنه همیشه خودمون زنگ میزنیم و میریم منم تصمیم گرفتم مث خودش رفتار کنم حالا از اون روزه باهامون قهرکردن و کم محلی میکنن که چرا بی احترامی کردید خواهرو دعوت نکردید،مادشوهرم بهم گفت مار تو استینمون پرورش دادیم🥺🥺

نه بابا ۲ساله هرکار کردن هیچی نگفتم و احترام گذاشتم

من که ۱۰ سال احترام گذاشتم آخرش بین عروساشون بی ارزشم کردن

ولی دوساله دیگه هیچی محبتی بهشون ندارم مهرشون از دلم بیرون رفته چون قبلا خیلی دوسشون داشتم ولی الان هیچ حسی بهشون ندارم

هرچند احترام من شخصیت و تربیت خونوادگیم‌ هست هنوزم احترامشون رو دارم ولی چه فایده قلبی دوستشون ندارم و نمیتونم ببخشمشون

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
تولد شوهرم بود،هیچکیو دعوت نکردم چون قصد تولد گرفتن نداشتم خانواده خودم زنگ زدن و گفتن اخرشب میخوان ...

نباید پدر و مادرش رو میگفتی

خانواده خودتم میگفتی خبر نداشتم یهو اومدن سوپرایز کردن من خودمم یوپرایزشدم

بهتر ک شناختیشون باید ب مادرشوهرت میگفتی اشتباه کردم خودتم دعوت کردم من نمیدونم چرا همه چی برادختر خودشون خوبه براعروس بده عروس اگ دعوت نکنه ماره دختر دعوت نکنه صلاح دونسته خدا نابود کنه این ادمارو عزیزم منم مث شما دوساله دارم مثل خودشون رفتار میکنم و همیشه قهریم تازه حساب کاردستشون اومده ب بعضیا خوبی نیومده

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من که ۱۰ سال احترام گذاشتم آخرش بین عروساشون بی ارزشم کردنولی دوساله دیگه هیچی محبتی بهشون ندارم مهر ...

منم مث شما شدم،دیگه هیچ محبتی ازمن نخواهند دید چون بی لیاقتی خودشونو ثابت کردن

بهتر ک شناختیشون باید ب مادرشوهرت میگفتی اشتباه کردم خودتم دعوت کردم من نمیدونم چرا همه چی برادختر خ ...

بخدا میخواستم بهش بگم فقط دلم نیومد بخاطر شوهرم به مادرش بی احترامی کنم

قشنگ زل زد تو چشمام بهم گفت ما مار تو استین پرورش دادیم،بعد بهش گفتم منظورت با منه برگشت گفت گربه زرده هرچیو که بگی بخودش میگیره🥺🥺

نباید پدر و مادرش رو میگفتیخانواده خودتم میگفتی خبر نداشتم یهو اومدن سوپرایز کردن من خودمم یوپرایزشد ...

چمیدونستم میخواد مامانش فتنه بازی دربیاره،گفتم پدر مادرشن بزار باشن خوشحال میشه