2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

107 بازدید | 17 پست

کع اینقدر قوی ام. هیچ مشکلی نتونست شکستم بده   خدایا شکرت.  که تو سختی هام.  کمکم کردی دچار گناه نشم. منت هر کس و ناکس و نشکم خدایا. هزازارن. بار میگم شکر.  نوکرتم خدا.  

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی به مشکلاتم فکر میکنم میگم این منم. تحمل کردم.  ولی  خدا کمکم بوده.   خدا جونم. تنهام نذار.  پشتم باش دلم بع تو گرمه 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

خدایا تو معجزه کردی  برام. الان قدرت تووو میدونم قدر دنیاتوووو میدونم.  مممنونم. که. بچه امو بی مادر نذاشتی.   خدایاااااا   ببخشم. اگه ناشکری کردم.  

این تاپیک و گذاشتم  تا بمونه  و هر  بار نگاش کنم.  یادم بیفته.  خدای من چع قدر مهربونه.   خدایا  ممنونم بابت همه چی 

@ناراب۲ سلام عزیز

سلام عشقگم.بابت حال خوبت خیلی خوشحالم انشالله همیشه دلت شاد باشه و لبات خندون  

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
خدایا تو معجزه کردی برام. الان قدرت تووو میدونم قدر دنیاتوووو میدونم. مممنونم. که. بچه امو بی مادر ...

جووون آفرین به قدرتت   برام تعریف کن پری چه خبر از معجزه بگوووو

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
سلام عشقگم.بابت حال خوبت خیلی خوشحالم انشالله همیشه دلت شاد باشه و لبات خندون

قزات چاوکم

سلام دله خوشی روز خوشحالم که تو آوا شاد و خوشحال ابینم یاخوا هیچ وقت غم و نارحتیت نوی

قرات لیم. عزیز گیان

خداروشکر عزیزم خداروهزاران مرتبه شکر..ک خوشحال و سلامتی

خوشبی عزیزکم.