2777
2789

ما پارسال اومدیم توی این خونه

طبقه دوم ویلایی

قبلا همه اش آپارتمان بودم

کمی از امنیت اینجا میترسیدم

مخصوصا وقتی که کامل توی خونه تنها بودم و طبقه پایین هم کسی نبود

یه وقتهایی که میرفتم توی اتاقمون صدای فوت و نفس کشیدن میشنیدم

من اصلا آدم ترسویی نیستم

اما چیزهایی میدیدم که واقعا وحشت میکردم

مثلا هیچکسی به غیر از خودم توی خونه نبود 

وقتی میرفتم توی اتاقمون می‌دیدیم لیوان آب کنار تختم، آب توش داره تکون میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این ساعتا یاد این خاطراتتون میفتین؟ خانمای باردار گناه دارن ..

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ووووووووووی 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

منم خونم ویلاییه شبا همسرم نیست تنهام با بچه هایی ک شب زود میخابن تازه از دستشویی حیاط استفاده میکنم داخل هنوز تکمیل نشده و ترسی هم ندارم تلقین نکن بخودت

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

علت چی یود

تاسرامیک بعدی خدانگهدار