2777
2789
عنوان

به منم میگن عروسک 🧋🚶🏼‍♀️

273 بازدید | 25 پست

پیرو تاپیکی که پربازدید شده بود

به منم میگن عروسک یا میگن چهرت مثل شخصیت های انمیشن های دیزنیه یا بامزه....خلاصه از این کلمات تو توصیف چهرم زیاد استفاده میکنن😂

حالا برام جالبه که روی لطف بهم میگن( چون تعریف از خود نباشه خیلی شخصیت مهربونی دارم با همه میگم و میخندم و...گفتم شاید بخاطر اخلاقم وایب خوب از چهرم میگیرن) یا اینکه واقعا جدی میگن 🤔

من اینجا میذارم شما صادقانه جواب بدید

البته چندبار عکسمو گذاشتم شاید خیلیاتون منو بشناسید

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا، باز من تاپیک گذاشتم تو سایت خاموشی شد😒😑

رفتم اصلا حالا که نیستید☹️🚶🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اتفاقا به منم میگن عروسک😎

ماشاءالله سایت نیس ‌که اسباب بازی فروشیه 😁

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اتفاقا به منم میگن عروسک😎ماشاءالله سایت نیس ‌که اسباب بازی فروشیه 😁

دهنت سرویسیسس😂😂😂

قیافت واقعا مثل شخصیتای کارتونیه

آنشرلی؟🙄

دهنت سرویسیسس😂😂😂

والا🤣🤣

خوشگلی عزیزم 

منم عکس بزارم؟

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)