2777
2789
عنوان

امشب بعد از مدتی دوباره نماز خوندم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خدا منو پذیرفته؟من که خودمو لایق نمیدونمولی سعی میکنم دیگه نمازم ترک نشه

همین که اشکات سرازیر شدن یعنی نصف راهو رفتی از نظر من

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
لطف داری خواهرولی بیشتر نیازمند نظر و توجه خدا هستم تا لایق

اسی منم نمازخون بودم ولی سه چهارماهی هست نمازم رو نمیخوندم تازگیا دوباره شروع کردم به نماز آرامشی که تو خلوت نماز خوندن به ادم میده هیچی نمیده

به خدا التماس میکنم که خدایا شکرگزارتم ومنو از نماز دورنکن 

من میدونم که خدا منو تنبیه میکرد با توفیق نداشتن به نماز قشنگ حس میکردم بخدا که نمازخوندن لیاقت میخواد هرکسی نمیتونه بخونه یعنی اون حسه باید به قلبت الهام بشه که برو نمازتو بخون باخالقت حرف بزن خدایا همین جا ازت میخوام توفیق نماز خوندن رو از مانگیر🤲❤️💫

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
اسی منم نمازخون بودم ولی سه چهارماهی هست نمازم رو نمیخوندم تازگیا دوباره شروع کردم به نماز آرامشی که ...

آره دقیقا

حس خیلی خوبی داره ولی من چندبار تا حالا نماز رو ترک کردم.‌‌..

دلیلش هم بیشتر بخاطر ایجاد توقعی که بخاطر نماز خوندن از خدا داشتم و مشکلات روحی مثل وسواس (سر وضو گرفتن) اذیت میشدم بود

سری آخری بخاطر حرفایی که شوهرم راجع به اسلام میزنه بود

حسم رو به نماز بد کرد

ولی الان حس میکنم واقعا بهش نیاز دارم

لطف داری خواهرولی بیشتر نیازمند نظر و توجه خدا هستم تا لایق

منم همینطور 

کاش خدا بهمون نظر کنه 

و هیچ وقت نظرشو برنگردونه 

اینکه خدا بهت نظر کنه کار سختیه اما اینکه نظرشو برنگردونه به خاطر اعمالمون کار سختتریه از نظر من چون ما با اعمالمون باعث این میشیم با قلبمون باعثش میشیم و به نظرم اون کسی که قبلا به سختی تونسته با اعمالش کاری کنه خدا بهش نظر کنه اگه این نظر برگرده ازش چون قبلا همچین تجربه لذت بخشی داشته تو عذاب الهی داره زندگی می‌کنه چون قبلا یا تجربه لذت بخش داشته که الان دیگه ندارتش

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آره دقیقاحس خیلی خوبی داره ولی من چندبار تا حالا نماز رو ترک کردم.‌‌..دلیلش هم بیشتر بخاطر ایجاد توق ...

منم حرفای اطرافیان وفضای مجازی سست کرد الانم درست ومرتب نمیخونم ولی تمام تلاشم اینه عادت کنم به نماز وعذاب وجدان داشته باشم وقتی نمازم دیربشه تا کم کم دوباره به خالقم وصل بشم همش مواظبم خطایی نکنم که دوباره تنبهم کنه اونقد صدا و وسوسه شیطانی از سرم میگذره ولی سعی میکنم ساکتشون کنم وبه خدا وخوبیایی که درحقم کرده فکر کنم توهم سعی به حرفای بقیه زیاد اهمیت ندی وبه نجوای دلت ونیرویی که تورو سمت نماز میکشه فقط فکرکنی

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
منم حرفای اطرافیان وفضای مجازی سست کرد الانم درست ومرتب نمیخونم ولی تمام تلاشم اینه عادت کنم به نماز ...

دقیقا

باید به این فکر کنیم که وقتی نماز میخونیم چقدر آرامش پیدا می‌کنیم و کاری به حرفای دیگران نداشته باشیم

من از اون شب که شروع کردم نمازمو ادامه دادم و سعی میکنم اول وقت هم بخونم خداراشکر حال روحیم بهتره

انشالله که خدا قبول کنه