2777
2789
عنوان

پسرم بیست ویک ماهشه ولی حرف نمیزنه

289 بازدید | 31 پست

چیکار کنم خ حالم گرفته... غصه میخورم. اینقدددرررر باهوشه. همه چی حالیشه همه چی رو میفهمه . مثل یه آدم بزرگ حالیشه. اما با ایما و اشاره منظورشو میرسونه.همشم من و پسزم خونه تنهاییم دلم میخواد دو کلام صدام کنه از تنهایی پوشیدم.  اینم همزبون!!! خواهرشوهرم میگه پسرای خانواده ما دیر حرف اومدن . پسرای برادرشوهرامم دیر حرف اومدن حالام نوبت پسر من رسیده. دختر جاریم یادمه سه سالگی حرف اومده بود . الان ۸ سالشه. تخم کبوترم دادم هیچی به هیچی. فقط تو دستمون خوراکی ببینه میگه مام مام. مثلا آب نمیگه که اینقدر ساده ست . اما گوشی رو میگیره میگه الو...الو ...الو... یه مدت هاپو رو صدا میزد اما الان نمیگه . یه چندباری جی جی رو به شک ج ج میگفت و دیگه گذاشت کنار. بابا میگفت اونم قطع کرد . چیزی رو مخالف بود میگفت< نه> اونم الحمدالله ترک کرد 

اینم بگم تک فرزنده کم فامیلیم منم به شدت کم حرفم باهاش تو خونه ☹️🥺

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

میشه دعاکنید باردارنباشم پریودشم چن روز عقب انداختم خواهش میکنم دعاکنید حالم خیلی بده میدونم کارم خیلی زشته ولی درموندم 🥲💔

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش تو خونه خیلی کارکن فلش کارت بگیر کتاب داستان

کتاب داستان پاره پوره میکنه🥲

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
وقتی هیچکس با بچه حرف نمی زنه چه توقعی داری؟

🥺