اگه از سال اول ازدواج و ماه اول سر خونه زندگی رفتنتون تمام داراییتون که نزدیک یه میلیارد باشه که اونم همش وام باشه رو از دست بدید و فقط یه ماشین و پول رهن خونه براتون بمونه و همزمان با اون همسرتون بیکار بشه،وشما شاغل باشید و شغلتون سخت باشه ولی حقوقتون کفاف همه مخارج زندگی و بده و اخلاق همسرتون هم خیلی خوب باشه،تا کجا تحمل میکنید؟چقدر به همسرتون غر میزنید؟!
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه از بدو آشنایی ما همش بالا بوده،میخوام بدونم من دارم زیاد صبوری میکنم یا هر کسی جای من بود صبوری ...
ما نزدیک ۶ سال اوضاع عالی بود ی دفعه دوتا خونمون باغمون ماشینامون همش سر اشتباه همسرم رفت من شاغلم نیستم زندگی سخت میگذره ولی کنارشم ی مدت افسردگی گرفته بود و سرکارم نمیرفت
الان حدود ۱ سال و نیمه اوضاع اینجوریه
منتظر درست شدنشم
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
مسئله اینجاست که شش سال پیش هردومون دانشجو بودیم و نداشتیم....الان هم نداریم....
مام نداشتیم اولش
اتفاقه
درکش کن