2777
2789

پماد آسیکلوویر برا بزرگسالها برای تناسلی معجزه است  شنیدم برا لبم عالیه ‌. برا بچه  رو نمی‌دونم از داروخونه بپرس اگر خوب بود بزن‌‌...سوزش و درد هم نداره

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خستم انقد بردم دکتر.فردا میبرمش

ایی بابا

ولی تو سایت کسی دکتر نیست

دکتر اینجا چیوار میکنه که تو اینجا دنبال جواب سوالی

اگه شوهرت هست ببرش درمانگاه فک نکنم چیز خاصی باشه ولی خب بچست حتما ببرش خیالت راحت بشه

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

ایی باباولی تو سایت کسی دکتر نیستدکتر اینجا چیوار میکنه که تو اینجا دنبال جواب سوالیاگه شوهرت هست بب ...

میدونم. الان شرایط بردنشو ندارم. گفتم اینجا هم بپرسم 

التماس دعا🙏

اسی نمیدونم ولی حساس نباش درست میشه اما بچه اس اذیت میشه ببر دکتر

ولی خییییییییییلی نازه ماشاالله 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اسی نمیدونم ولی حساس نباش درست میشه اما بچه اس اذیت میشه ببر دکترولی خییییییییییلی نازه ماشاالله

قربونت. دعا کن. انقد پسر بزرگم و این کوچیکه مریض میشن ک دیگه توان ندارم

التماس دعا🙏
چون بچتون تب درونی داشتن این مدلی شدن،مشکلی پیش نمیاد فردا کمتر میشه نگران نباشید

خداروشکر.احتمالا از سرماخوردگیشم هس. من یکم زیادی حساسم. شوهرم میگه بچه اس انقد حساس نباش

التماس دعا🙏