2777
2789

یه کار به عنوان منشی آموزشگاه صنایع دستی پیدا کردم

ولی مدیرش خانمه میگه باید بتونی اینجا رو خودت اداره کنی شاید من سفر باشم درضمن همکار دیگه ای هم ندارم 

اگ وسیله ای چیزی خراب شد نمیدونم چکار کنم مثلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو آژانس مسافرتی و حج و زیارت کار میکنم قبلا دو تا همکار داشتم بنا به دلایلی رفتن الان دفتر کامل دست خودمه کارفرمام هم انقدر درگیری داره و همش سفره نمیاد اصلا اتفاقا خیلی خوبه همه چی دست خودمه کسی نیست رو اعصابمم راه بره پورسانتمم بیشتره از دستش ندیا 

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

من تو آژانس مسافرتی و حج و زیارت کار میکنم قبلا دو تا همکار داشتم بنا به دلایلی رفتن الان دفتر کامل ...

خب مشکلی تو دفتر پیش بیاد چی ؟مثلا سیستم خرا ب شه کارتخوان خراب شه نشه کار مردم راه انداخت 

کلا روز های اول کاری یکی خیلی استرس داره و اینکه کار پیدا کردن اونم و شهر کوچیک خیلی سخته

کارو نگه دار ،احتمالا چندروز میمونه چم وخم کارو بهت بگه ،

میشه دعاکنی بارون بیاد خفیف که پروازش نشه یا برف بیاد مختصر که باراخره چندروز بمونه 🫣

خب مشکلی تو دفتر پیش بیاد چی ؟مثلا سیستم خرا ب شه کارتخوان خراب شه نشه کار مردم راه انداخت

کارتخوان کار نکنه شماره حساب کارفرما رو میدم سیستم هم قطع شه خودم بهش ور میرم درستش میکنم درستم نشد بهش میگم یکیو میفرسته درستش کنه

خب شما کامل کار دستت اومده بعدا تنها شدی این از همون اول میگه تنها باشم

عادت میکنی از من به تو نصیحت کار خوبی گیرت اومد بچسب بهش