2777
2789

واقعا این سایت چرا اینقدر سمه 

یک سری ها از روشنفکری دارن میترکه

یک سری ها تو عهد بوق زندگی میکنن

یک سری ها از شوهر همه چی توقع دارن 

یک سری ها میگن یاسد کامل مستقل بود و زن مستقله و فلان

به خدا دیوانه خونه اس

هر کس ی نظریه برا خودش صادر میکنه اینجا کی ب کیه هر کس ی چیزی میگه و شعار میده 

اینقدر شعار ندین 

چَشب 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب معلومه یه سایت با هویت مخفی آدمای مختلف با فرهنگ های مختلف و سطح تحصبل مختلف اگه غیر این بود بای ...

اخه یک ادم نرمال پیدا نمیشه همه از یک ور. بوم افتادن پایین

چون یه نفر از دورترین نقاط سیستان کامنت میذاره و یه نفر از شما تهران یه نفر عربه یه نفر ترکمنه یه نفر ۱۵ سالشه یه نفر ۷۰ 

خب وقتی تا این حد تنوع هست این تفاوت نظر هم وجود داره دیگه  

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

چون یه نفر از دورترین نقاط سیستان کامنت میذاره و یه نفر از شما تهران یه نفر عربه یه نفر ترکمنه یه نف ...

نه در دو قطب متفاوت هستن همهههههههههههههه 

چند تا قطب نیستن کلا دو قطب هستن آدم حیرونه همه هم معتقدن خودشون درست میگن واقعا اعصاب خوردونه