2777
2789

اول از کجا فهمیدین که به ارامبخش احتیاج دارید؟؟ یعنی علامت تون چی بود؟ 

من بخاطر اتفاقی که برام افتاده همیشه بی دلیل حالت استرس شدید دارم. جوری که معده م کلا بهم ریخته  همیشه انگار تو دلم رخت میشورن  10 روز خیلی حالم بد خواهر هم ندارم که باهاش درد دل کنم بلکه اروم بشم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان شما م‌وقعش بری روانشناس واگه لازم بود ارجاعت میده روانپزشک تا حالات وخیم تر نشده داروی ضعیف ...

شوهرم میگه نه خوب میشی ولی من با حالت اضطراب شدید از خواب بیدار میشم بعدش هم حس تهوع و دل شوره.  بعید میدونم دیکه به زمان قبلم برگردم 

اتفاقا دیشب دکتر قلب به من داد برای بیماری قلبی رفته بودم گفت تمام دردات به خاطر اعصابه

پرو پرانول؟؟ اون و دیشب خوردم تا تونستم دو لقمه غذا بخورم... ولی باز ارومم نمیکنه 

شوهرم میگه نه خوب میشی ولی من با حالت اضطراب شدید از خواب بیدار میشم بعدش هم حس تهوع و دل شوره. بعی ...

من تجربش دارم دقیقا منم به معدم زد اونقدر مقاومت کردم نرم دکتر کارم به بستری کشید اخرم با ذرامبخش خوب شدم منتها با ارامبخش شدید ولی اگه الان بری با آرام یخش ضعیف

من تجربش دارم دقیقا منم به معدم زد اونقدر مقاومت کردم نرم دکتر کارم به بستری کشید اخرم با ذرامبخش خو ...

خودمم حس میکنم فقط قرص ک ارومم میکنه ولی چون بچه کوچیک دارم میترسم خواب اور باشه از زندگی و کارا عقب بمونم 

کاش ارامبخش که خواب اور نباشه وجود داشت

من افسردگی بعد از زایمان گرفتم بشدت از دوقلوهام متنفر بودم و حتی کتکشون میزدم بچه یک کیلویی کبودشون میکردم و تا وقتی پدرشون برمیگشت به جای شیر کتک میخوردن رفتم دکتر خوب بهتر شدم وبهشون میرسم عاشقشونم الانم خونه رو تبدیل به جهنم کردن ولی من بهشون میخندم ومیزارم بازیگوشی کنن🥰

نظرشمام محترمه

من افسردگی بعد از زایمان گرفتم بشدت از دوقلوهام متنفر بودم و حتی کتکشون میزدم بچه یک کیلویی کبودشون ...

خدا حفظ شون کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خیلی سخت ادم دست خودش نیست🥲

خدا حفظ شون کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خیلی سخت ادم دست خودش نیست🥲

ممنونم عاره من اصلا خودمو نمیشناختم ولی الان بشدت عاشق بچه هامم خداروهزاربار شکر به هرصورت برای همچین چیزایی دوا ودرمونی هست 

نظرشمام محترمه