2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی🤫

149 بازدید | 12 پست

خانوما سایز بندی داره؟

بعد باعث عفونت نمیشه ؟

آخه ب‌نوار و پد و همههه حساسیت نشون میدم خارش و سوزی و قرمزی

برم داروخونه بگم کاپ قاعدگی میخام جنس همه یکیه؟

کدوم برند از همش بهتره ممنونم❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو فکرشم که بعد زایمان بخرم ،از نوار متنفرم

شما در موردش میدونید؟

ببخشیدا باعث تغییر شکل واژن نمیشه؟

باعث خیلی چیزای دیگههه نمیشه؟

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

من مشکل دارم ی چ ت بدنم باشه مث شما هم نوار باعث اذیت و خارش میشه وگرنه پرده مرده و این چرت و پرتا برام مهم نی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فکر کنم اونایی که زایمان طبیعی داشتن باید سایز دو بخرن

پس یعنی من ک زایمان نداشتم میشم سایز یک؟

بعد باعث گشا.دی

ببخشیدددد

نمیشه؟

من مشکل دارم ی چ ت بدنم باشه مث شما هم نوار باعث اذیت و خارش میشه وگرنه پرده مرده و این چرت و پرتا ب ...

یعنی وقتی داری ازش استفاده میکنی باعث آزار هست و حس میشه؟

یعنی وقتی داری ازش استفاده میکنی باعث آزار هست و حس میشه؟

حتما میشه دیگ خیلی لاستیکش بزرگه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حتما میشه دیگ خیلی لاستیکش بزرگه

وای پس فکر کنم باعث تغییر شکل واژن هم بشه 

نه بابا چه تغییر شکلی 

من سزارین داشتم سایز ۲ خریدم . ۲ ساله استفاده میکنم بهترین و تمیزترین چیزیه که میشه استفاده کرد . تازه میگن موقع پریودی حموم نرید کاپ بزاری حله . هیچ اب و عفونتی واردش نمیشه

نباشی ، نمی تونم

نمیدونم والا شاید بشه