2777
2789
عنوان

بدم میاد بهم بگن

126 بازدید | 8 پست

خواهرا زن پدر نامزدم و کلا خود زن پدرش همش چپ و راست مثلا میگن این تپل ماع این فلان ما حالا من تپل نیستم یا بگم اضافه وزن شدید دارم فقط بدن تو پری دارم و بدنم رو فرمه کاملا

آخرین بارم داخل عروسی یکی از فامیلا نامزدم داخل اتاق پرو خانما داخل تالار خواهره به یکی از فامیلاشون گفت میدونی این کیه ب من اشاره کرد گفت این تپل من ولی من باز کوتا اومدم حرفی نزدم ولی دوست ندارم لقب بهم بدن اینجور عادت میکنن نمیدونم چی بگم بهشون که بی احترامی نباشه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

خیلی صمیمی نشدی باهاشون احیانا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی صمیمی نشدی باهاشون احیانا؟

اصلا من آدمی نیستم صمیمی بشم با کسی خیلی درون‌گرام اینا خودشون همش میگن چپ و راست 

بنظرم تپلی دیگه ،بپذیر البته که حرف بدی هم نیست

عزیزم میگم‌ تپل یعنی یچیز دیگه من فقط یکم تو پر هستم ولی هرچند که واقعا تپل نه حرف زشتی نه توهین ولی وقتی طرف لقب بهت بده و تو جمع و اینور اونور بخواد بهت بگه وقتی خودتم دوست نداشته باشی درستش نیست ربطی به پذیرفتن نداره یعنی بدت بیاد بهت لقب بدن باید بپذیری و بگی اشکال نداره؟

اصلا من آدمی نیستم صمیمی بشم با کسی خیلی درون‌گرام اینا خودشون همش میگن چپ و راست

خب برخورد کن باهاشون

بذار متوجه بشن ناراحت شدی ازشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب برخورد کن باهاشونبذار متوجه بشن ناراحت شدی ازشون

اره حالا اون موقع من هنگ کرده بودم داخل پرو ولی گفتم حتما داخل برخورد بعدی بهشون میگم از یه طرف میگم حالا فکر کنن نقطه ضعف منه بدتر کنن

اره حالا اون موقع من هنگ کرده بودم داخل پرو ولی گفتم حتما داخل برخورد بعدی بهشون میگم از یه طرف میگم ...

اگه قرار بدتر کنن بنظرم بهم بزن

احترام رکن اصلی ازدواجه

چجوری همسرت اجازه میده بهت توهین کنن

تپلی یعنی چی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40