2777
2789
عنوان

پوشک مولفیکس کیفیت نداره؟🤔😣

1229 بازدید | 42 پست

سلام جدیدا شنیدم پوشک مولفیکس کیفیت نداره و تن بچه رو جوش جوشی و سیاه میکنه

🤔🤔😥😥

من واسه بیمارستان پوشک مولفیکس نوزادی گرفتم.

کسی جدیدا تجربه استفادشو داره؟

واقعا خراب شده؟ 😢

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه چه موضوع مهمیه که انقدر ناراحتی یه چی دیگه بگیر خب😉😉

اولین پوشکیه که خریدم

بعدشم میخوام بدونم ببرم یا نه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من که راضیم ۵ ماهه دارم برا دخترم استفاده میکنم پاشم هیچیش نشده 

😚مرسی

من شنیدم مولفیکس ترک خوبه نه ایرانی.من خودم پریماپمپرز گرفتم

قیمتش ۱۰ تومن بود.ایرانیه؟🤔

من ک 6 ماهه واسه پسرم استفاده میکنم حتی ی دونه جوشم نزده سیاهم ک اصلا

جدیدا ی نفر برده بیمارستان.کون بچه رو سیاه کرده🙄

منم دخترم شش ماهشه تا الان فقط مولفیکس براش گرفتم خداروشکر پاشم نسوخته البته من همیشه کالاندولا براش میزنم

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
به هر بچه ای یه مارک پوشکی میسازه شاید واسه بچت ساخت

هنوز بچم دنیا نیومده😐😐