2777
2789
عنوان

پوشک مولفیکس کیفیت نداره؟🤔😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 42 پست
منم استفاده میکنم راضیم فقط یه مقدار چسباش زود باز میشن و کیفیت قبلو ندارن

چندمیگیری؟

من نوزادی ۱۰‌تومن گرفتم

۲۱ عددی

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ ماه مولفیکس بستم خوب بود الان ۱ ماه پمپرز المان استفاده میکنم خوبه اینم نگران نباش عزیزم پوشک خوبیه و خیلی حساسیت نشون نده سر اینجور مسائل فوقش میبندی اگه خوب بود که هیچ اگه نبود عوض میکنی مارک پوشک و

برا من که خوبه از اول مولفیکس استفاده کردم هم ترکیه هم ایرانی جفتشونم عالی

خب خداروشکر

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
جدیدا ی نفر برده بیمارستان.کون بچه رو سیاه کرده🙄

خندم گرفت از حرفت بامزه گفتی

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

من که استفاده کردم.تنها پوشکی که به پای دخترم میومد مولفیکس بود.دو سال کامل استفاده کردم.الان هم دارم برای دومی استفاده میکنم.چیزی نبوده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من ۵ ماه مولفیکس بستم خوب بود الان ۱ ماه پمپرز المان استفاده میکنم خوبه اینم نگران نباش عزیزم پوشک خ ...

مرسی😘😘

خندم گرفت از حرفت بامزه گفتی

😂😂😂

ایرانیش اشغاااااال بتمام معنا.شاید سیاه نکنه ولی اصلن راه تبادل هوا نداره عین دمپایی ابریه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
منم پسرم ۲۲ ماهشه از اول تولدش تا الان مولفیکس گذاشتم براش ۲۷ تومنه خیلی عالیه بچم به مارکای دیگه حس ...

من ۱۰ تومن خریدم ۲۱ تایی رو.

واسه شما اصل ترکه؟

جدیدا ی نفر برده بیمارستان.کون بچه رو سیاه کرده🙄

خخخخخخخخ😃😃😃

راستی من خودم همیشه یه سایز بزرگتر میبندم برا دخترم که ازپایین کمی هوادارباشه نچسبه بهش عفونت بگیره وهم اینکه کش های کناریش رد نندازه روی رون هاش. وهمچنین پماد جلوگیری از سوختگی میزنم هربارکه پوشکشو عوض میکنم پماد ان ان میزنم. انشاالله به سلامتی و راحتی فارغ شی ❤❤❤

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
خخخخخخخخ😃😃😃 راستی من خودم همیشه یه سایز بزرگتر میبندم برا دخترم که ازپایین کمی هوادارباشه نچسبه ...

مرسی عزیزم.فقط یک سایز بزرگتر پی پی و جیشش نمیزنه بیرون؟