2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 48 پست
من همیشه اول وقت میخونم عزیزم همون موقع که ادان میگه هر جا باشم هر کاری داشته باشم کنار میدارم میرم ...

چقدر خوب باید همین کارو بکنم خونمون نزدیک مسجد قشنگ صدای اذون میاد

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاوت قرآن و زیارت عاشورا خیلی خوبه کمک میکنه به سروقت نماز خوندن

خیلیی دعا میخونم ختم دارم قران میخونم تو نماز کاهلی میکنم

سلام وقتی صدای اذان رو‌میشنوی برو وضو بگیر و تمام برای منم دعا کن🤗اگر برنامه بادصبا رو داشته باشی د ...

فکر کنم تو اینستا خوندم درست یادم نیس

ارره باد صبا هم خوبه

عزیزم بادصبا نصب کن اذان بگه یادت میمونه. یا یاداور بزار. چادر و سجادتو جلو چشم بزار. برای خودت جایز ...

قربونت ممنون

نماز کلید بهشت و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و ...

خیلی ممنونم 

خب به نفست فشار میاری خسته میشی نمیخونی یا یکی درمیون میخونی با خودت عهد ببند هر دوروز درمیون اول وق ...

ممنون عزیزم اره سعی کردم الان آروم و بدون عجله بخونم 

منم اینو شنیدم نخوندنش بهتر از کمو بیش خوندنشه ولی راستش برام مهم نیس ک گفته هرکی گفته از نظر من چرت ...

هووووم 

خیلیی دعا میخونم ختم دارم قران میخونم تو نماز کاهلی میکنم

نماز واجبه که حتما باید انجام بشه ولی اونایی که گفتین مستحبن و ضرری به دینتون و سعادت دنیا و آخرتتون وارد نمیکنه اگه انجامشون ندین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نماز واجبه که حتما باید انجام بشه ولی اونایی که گفتین مستحبن و ضرری به دینتون و سعادت دنیا و آخرتتون ...

من برعکسم🤣

من برعکسم🤣

حدیث هم هست که مبادا مستحبات تو را از انجام واجبات غافل کند.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.