2777
2789

کمد دیواری هاتون چه طرح و مدله؟اگه میشه عکس بدین

اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂

بله 

اتاق پسرم طرح کلبه اس 

اتاق خودم واتاق سوم ساده اس 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما بزن مثل ما پشیمون نشی 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

حتما بزن مثل ما پشیمون نشی

خب الانم میتونید کمد بزنید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

واااا

با توجه به وسایل و مقدار لباسها باید کمد دیواری بزنی.

من برای هر بچم تو اتاقشون جدا کمد دیواری زدم، اتاق خودمون هم داره

خودت باید باتوجه به مقدار وسایل کمد بزنی و طرح خودت بدی، که چقدر برای لباس، یا وسایل و یا رخت خواب

شاید هم لازم باشه برای لباسها کمد مخصوص و جدایی جاسازی بشه

مال ما دوتاش کمد داره ساده 

جای رختخواب کنارهاش یک سمتش هم طبقه داره برای وسیله 

یک اتاق هم ازطبقات استفاده می کنیم برای کتاب های بچه ها 

اللن مدلهای جدیداومده توگوگل سرچ کن ایده بگیر

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ما تازه زدیم کمد دیواری ثابت نزن. بگو Mdf کار برات کمد کامل قالب اتاق بزنه. هزینش بیشتره اما هم شیک ...

ما خونه ی خودمونه ،اثاث کشی نمیکنیم

اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂
خب الانم میتونید کمد بزنید

زدیم الان ولی وقتی قراره از خونه دربیایم چه فایده

چندین سال بدون کمد بود مامانم جا کم داشته طفلی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣