لباس میخرم شوخی شوخی هی میگن خوب هرروز لباس میخری و روتین پوستی میخری و همونو هزار بار تکرار میکنن و از نظر خودشون ددارن شوخی میکنن ولی واقعا بدم میاد هرچیزی حدی داره ازتو حرفاشونم فهمیدم من تو اتاق بودم به شوهرم میگفتن فردا بد بختت میکنه و فلان جالبه با این همه اونا خودشونو برام میگیرن به خدا صبرم داره تموم میشه بعد حرفی ام بزنم میخوان بگن اره همه میگفتن عروستون اینجوریه ما باور نمیکردیم یعنی سمی تر از اینا ندیدم من تو عمرم
یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خودشون همه هر ماه کاشت ناخن و لیزر و باورت نمیشه یه لباس خرید برا دخترش۱۹۰۰بعد من تعجب کرده بودم که این لباس اصن ۵۰۰باشه نهایتا ولی منکه میخرم به همشون فشار میاد
ولی کلا یه دسته از دختر خانوما هستن که خیلی معمولی خرج میکنن در حد توان همسرشون که کاری نداریم باهاشون، شما هم احتمالا از همین دسته هستید
ولی من انصافا یه دسته دیگه از دخترا دیدم که وقتی شوهر کردن دیگه هیچی هر آنچه در عالم امکان داره رومیخوان 😂😂 کار ندارن این شوهر من در چه سطحی هست، هر ادا اصولی که تا صد سال دیگه هم ازدواح نمیکردن خونه باباشون نمیدیدن از شوهر بیچاره انتظار دارن
تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک دایورتش کنی ب تخمدان سمت چپت و راحت ب زندگیت ادامه بدیخانواده شوهر هم ...
روانی ان مدام دوس داره زیر پوستی به خانواده من توهیین کنه یا به محل زندگیمون یه ماه پیش خرید کرده بودم انقد گفتن همین مضخرفاتو که از نظر خودشون شوخیه و باید با جنبه باشم که شبش اومدم خونمون تا صبح حالم بد بود خیلی حرمتشونو نگه میدارم ولی هرروز یکار دارن میکنن که چشممو رو همه چی ببندم
😂😂 اولا که حرص نخور ولی کلا یه دسته از دختر خانوما هستن که خیلی معمولی خرج میکنن در حد توان همسرش ...
اره میفهمم چی میگی .ولی خب من اینکارو کنم به ضرر خودمه سختی و نداریشو خودم تو زندگی میکشم .من پارسال پاییز یه لباس پاییزه خریدم الانم یدونه پالتو خریدم سر همون کلی تیکه انداختن به من در صورتی که خودشون دوماه یبار خریدن