2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهر من اینجوری ان

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 34 پست
اونکه هست .ولی بنظرم حتی اگه کسی هر ماهم لباس بخره نباید تو زندگیش دخالت کنیم چه خواهرمون باشه چه عر ...

قسمت دومش مخالفم، درسته نباید دخالت کرد ولی من میشناسم خانواده ای که نمیزارن پسرشون حتی رب گوجه خونشو بخره، خودشون براش می‌خریدن که پسره پولاش جمع کنه ماشین بخره 

بعد زن این پسر تو شرایطی که شوهر داره تلاش میکنه و جمع میکنه همش دنبال خرید و چشم و هم چشیه، هر کی هر چی میخره اینم پشت سرش باید بره بخره 

طبیعتا خانواده شوهر حتی حق دخالت هم نداشته باشن زورشون میگیره

من که این مثال که گفتم از نزدیکانمه و میبینم از نزدیک میگم شاید اگه منم خواهر شوهر طرف بودم بهش معترض میشدم

قسمت دومش مخالفم، درسته نباید دخالت کرد ولی من میشناسم خانواده ای که نمیزارن پسرشون حتی رب گوجه خونش ...

نتیجشم این شد که خانواده پسر حمایتشون رها کردن الان دختره تازه فهمیده باید برا زندگی تلاش کرد 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت دومش مخالفم، درسته نباید دخالت کرد ولی من میشناسم خانواده ای که نمیزارن پسرشون حتی رب گوجه خونش ...

اخلاقتو عوض کن عزیزم .هیچکس به اندازه خود من دلش نمیخواد که بهترین ماشین و خونه رو داشته باشیم پس کسی که دایه مهربانتر از مادر بخواد باشه از زندگیم حذف میشه 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
نتیجشم این شد که خانواده پسر حمایتشون رها کردن الان دختره تازه فهمیده باید برا زندگی تلاش کرد 😂😂

خب اینا که نه حمایت میکنن نه کردن تا حالا صفر تا صد زندگی خودمون بودیم حد اقل دهنشونو ببندن 

به شوهرت گفتن این بدبختت می‌کنه اون چی گفته ؟؟

این اصلا زده زیرش که نه همچین چیزی نگفتن ولی خب من متوجه شدم که گفتن نمیدونم این چی گفته 

این اصلا زده زیرش که نه همچین چیزی نگفتن ولی خب من متوجه شدم که گفتن نمیدونم این چی گفته

شوهرت باید یه جوری رفتار کنه که اونا اصن نکن چی خریدی و فلان .. تو اهمیت نده با همسرت صحبت کن

وقتی میبینی اعصابتو خورد میکنن با نزار بفهمن یا قشنگ تو روشون نگاه کن و با صدای بلند بخند و سرتو با گوشیت گرم کن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خودشون همه هر ماه کاشت ناخن و لیزر و باورت نمیشه یه لباس خرید برا دخترش۱۹۰۰بعد من تعجب کرده بودم که ...

عزیزم از این به بعد تو این جور موارد هر چی گفتن مثلا به خواهرشوهرت بگو جیگرررررر داداشت اصرار داره بخرم و به زور برام میخره میگه دوست دارم بپوشی نگات کنم.با یه لحن عشوه ای هم بگو که قشنگگگگ کباب بشه😜یا مثلا به مادرشوهرت بگو مامان اینا کارای پسرته اون اجبار میکنه میگه خودم دارم پولش رو میدم خرجت میکنم کاری نداشته باش.حالا من اخلاق شوهرت رو نمیدونم که اینطور هست که قبلا باهاش حرف بزنی بگی اینطور میخوای بگی که دیگه کاری به خریدات نداشته باشن و باهاش هماهنگ باشی که وقتی پیش اونا گفتی اونم هواتو داشته باشه مثلا بگه مامان آره تازه براش خریدم تو مغازه دیدم خیلی خوشم اومد.با این روش تمام این حرف ها تموم میشه عزیزم

روانی ان مدام دوس داره زیر پوستی به خانواده من توهیین کنه یا به محل زندگیمون یه ماه پیش خرید کرده بو ...

چقدر شرایطتت مثل منه

دختر خوب چشماتو باز کن و خوب نگاه کن دیگه سکوت نکن مثل خودشون باش

مثل من نباش هی ریختم تو خودم جز افسردگی وسواس و بیماری های اعصاب هیچی نصیبم نشد 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
عزیزم از این به بعد تو این جور موارد هر چی گفتن مثلا به خواهرشوهرت بگو جیگرررررر داداشت اصرار داره ب ...

ممنون واقعا با حوصله جواب دادی.شوهرم خوبه پیش خانوادش جو گیره یکم .منم بهش گفتم اگه تو قشنگ میگفتی مبارک باشه با خنده اونا انقد زر نمیزدن .اصلا از خسیس بودنش نیس میدونم فقط یکم جو گیر میشه .اما به قول شما فک کنم با حرف بتونم درستش کنم

چقدر شرایطتت مثل منهدختر خوب چشماتو باز کن و خوب نگاه کن دیگه سکوت نکن مثل خودشون باشمثل من نباش هی ...

بخدا منم دارم افسرده میشم .نباید ساکت بمونم .توام مادر شوهرت این مدلیه؟!