2777
2789

سلام خانوما 

ب کمکتون نیازز دارم 

یه پسره هست از دوسال پیش پیگیرمه و میگه ازت خوشم اومده 

ولی ی مشکل هست اونم اینکه ما از لحاظ موقعیت شغلی فرق داریم اون خلبانه جنگندس تو ارتشه آموزش میده و این داستانا خلاصه یه جورایی لول کاریش بالاس منم شغلم باوجود اینک دخترم خوبه آزاده نمیتونم اسم شغلم بگم چون شاید پیدام کنه خیلی زرنگه 😅درکل آدم خیلی زرنگ و جدی هست 

ی جورایی همچیز تمومه اما من جلوش کم میارم اعتماد بنفسم میاد پایین بنظرم 🥲🥲

تاالان قبول نکردم میترسم بعدها مشکل پیش بیاد 

خودش میگه من خوشم اومده این چیزا ربطی نداره ولی هر سری ی بهونه جور کردم بخدا ک فقط بزاره بره 

کار درستی میکنم بنظرتون ؟ 

واقعا خودتونو جام بزارین 🥲

این جور ک معلوم پسر خوبیه قبولش کن 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم خیلی هم ابهت داره و فکر می‌کنم مغروره 

با غرور خاصی میاد جلو 

از این پسرای کنه و آویزون نیس 

ولی این سری آخر گفتش دیگه مزاحمتون نمیشم چون شما دلتون با من نیس خداحافظی کردیم دیگ 😑😶

خیلی خوبن.من داداشم خلبان‌ جنگنده است خیلی پسر خوبیه برا خانوم و بچه اش و خونواده همسرش عالیه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یعنی چی بالاخره قصدش چیه؟ 

اگه واقعا هردو قصذ ازدواج دارین بگو بیاد خواستگاری دیگه.این حرفاچیه؟!😕

لول کاری بالا فلان بهمان هرکسی بالاخره ی جایگاه. و شغلی داره دیگه.

منم لول کاری و تحصیلات همسرم از من بالاتره الان من باید خودمو بکشم؟ 

چرااعتماد بنفسم باید باید به این چیزا بستگی داشته باشه

دیوونه ای اگه قبول نکنی چون اعتماد به نفست کمه در برابرش میخوای قبول نکنیبه جاش اعتماد به نفستو ببر ...

نمیتونم خیلیی تلاش کردم وقتی پیام میداد دستام میلرزید خیلیی استرس میگرفتم ک ی موقع جلوش ی حرفی نزنم مسخرم کنه یا سوتی بدم چون خیلی قشنگ حرف می‌زنه 

در کل پروندمش ب معنای واقعی 

ولی اطرافیان انقدر گفتن چرا پروندیش عذاب وجدان دادن بهم 🥲

یعنی چی بالاخره قصدش چیه؟ اگه واقعا هردو قصذ ازدواج دارین بگو بیاد خواستگاری دیگه.این حرفاچیه؟!😕لول ...

خولش خیلی جدی میگه قصدم ازدواجه اما خیلی جدیه خیلی محکم حرف میزنه من یکمم واقعیت از ابهتش میترسم 

به نظرم دیونه ای اگه قبول‌نکنی😂بایدم از نظر شغلی از تو بالاتر باشه

اخه ن تا این حد 

بهش گفتم فردا بیای تو زندگی میگی من خانومم باید پرستاری چیزی باشه و فلان بعدشم من تا دیپلم خوندم هر چی گفتم قبول کرد 

بعد آخرش میدونی چی گفتم بهونه آوردم 

گفتم من از شغلت میترسم خلبانیو دوست ندارم همش استرس دارم ک کی رسیدی نرسیدی ببخشید و فلان و تمام😐