2777
2789
عنوان

از حرفای مامانم خسته شدم

111 بازدید | 3 پست

همش میگه بداخلاقی، من از همون بچگی اینجوری نبودم کهههه جو خانوادگی مزخرفمون روم تاثیر گذاشته

میگه تو هیچوقت درس نخوندی الانم نمیخونی، من از کلاس دوم ب بعد دیگه مامان نداشتم اصلا بهم اهمبت نمیداد تنهادچیزی ک براش مهم نبود من بودم

بهم میگه دروغ گفتنو خوب بلدی، اگه فقط یکبار باهام رفیق میشد یکبار این ترس من از مامان بخاطر فهمیدن یسری چیزا میریخت هیچوفت اینجوری نمیشدم

بهم میگه عرضه انجام دادن هیچ کاریو نداری، اگ میزاشتن از همون بچگی مستقل بار بیام من ترس از اجتماع نداشتم حتی خرید یدونه خودکارم نمیزاشتن تنهایی انجام بدم

خودم میدونم همه اینا اخلاق های بد و منفیه افتخار نمیکنم بهشون ولی چیزی ک من ی عمررر باهاشون زندگی کردم تو وجودم ریشه زدن همشم بخاطر مامان و بابامه

بهم میگن دختره فلانی پزشکی قبول شد تو هیچی نمیشی مبگم مامان، بابا خودتونو بزارید جای مامان و بابای همون دختر شما منو کلاس گذاشتین مشاور گرفتین میلیون میلیون ب پام خرج کردید ک اینجوری شاکی اید؟

خسته شدم بخداقسم خسته شدم

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

ولی به نظر من محبت کردن خانواده خیییییلی تاثیر گذارتره تو موفقیت بچه تا ملیونی خرج کردن اینکه بچه ذه ...

من ارامشم ندارم اخه هرروز میشنوم میگن دختره فلانی قبول شد 

پسره فلانی قبول شد 

تو هیچی نمیشی خاک توسرت لیاقت نداری

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارامشم ندارم اخه هرروز میشنوم میگن دختره فلانی قبول شد پسره فلانی قبول شد تو هیچی نمیشی خاک توسرت ...

بله دقیقا این حرفا جز استرس و گرفتن انگیزه هیچ سودی نداره حس ناکافی بودن به آدم میده🥲 باز برای من شوهر کردنو افتخار میدونستن وای اگه یه روز یه آشغال کوچیک رو فرش میوفتاد میگفتن هیچکی تورو نمیگیره خونه کثیفه با این که ۱۵ سالم بود فقط😔آخرم یه شوهر کردم از بد بودن تک بود تو فامیل😏

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔