2777
2789
عنوان

هفته بیستم بارداری 😢میایید

582 بازدید | 10 پست

سلام من هفته ۲۰ بارداری ام حالم خوب نیست فکرای منفی استرس و تپش قلب میگیرم حس مرگ حس اینکه جنین حالش خوب نیست و هزارتا فکرای دیگه😭😭 دلم میخواد برم دکتر یه چیزی بده خوب بشمممم شما این حالات رو داشتید؟؟

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی مامانا این استرس ها را دارند تو بارداری 

ولی خب استرس هم خودش ضرر داره برای نی نی

شما که دیگه ۲۰ هفته اید برای چی نگرانید غربالگری هاتونم که رفتید از سلامتش مطمئن شدید

حالا منه بدبختو بگو باز یه چیزی،سونوی 1۲ هفته میخواستم برم امروز همه جا نوبتا پر بود از استرس اینکه بچه ام سالمه ورشد کرده یانه دارم دیوونه  میشم

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
همه ی مامانا این استرس ها را دارند تو بارداری ولی خب استرس هم خودش ضرر داره برای نی نیشما که دیگه ۲۰ ...

سونو ان تی و غربالگری رو سعی کنید پیش سونو گرافی های خوب از ۱۰روز قبل نوبت بگیرید

سونو ان تی و غربالگری رو سعی کنید پیش سونو گرافی های خوب از ۱۰روز قبل نوبت بگیرید

من چار روز پیش دکتر برام نوشت سونو را وحرفی هم از شلوغی ونوبت واین چیزا نزد

منه بدبخت هم دفعه اول فقط رفته بودم سونوی ۸ هفته اونم نوبت از قبل نمیخواست از کجا میدونستم

خبر بارداریمم به کسی نگفتم از اطرافیان فقط همسرم میدونه

که اطرافیان راهنمایی کنند

الان همش ترس اینو دارم برم سونو بگه رشدش متوقف شده خدایبی نکرده یا مشکلی داره😭

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
همه ی مامانا این استرس ها را دارند تو بارداری ولی خب استرس هم خودش ضرر داره برای نی نیشما که دیگه ۲۰ ...

ان شاءالله خیره عزیزم شماهم نگران نباش 

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..