2777
2789
عنوان

دونه ی سفید توی موها

221 بازدید | 26 پست

سلام دوستان پسرای من علیرغم مراقبت شدید بهداشتی دو هفته قبل شپش گرفتن خلاصه که شامپو مخصوص زدن و رشک ها رو دونه دونه جدا کردم و ملحفه و لباس ها رو با آب داغ شستم و ۵ روزه هیچی تو سرشون نمیبینم اما تو موهاشون دونه های سفید هست خیلی ریزن و راحت جدا میشن با تکون دادن هم جدا میشن .چی هستن اینا؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم شپشن

واقعا؟؟؟اینا که راحت جدا میشه یعنی اندازه سر سوزنن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سرکه بزن ب موهاشون تو حموم با شونه ریز شانه بزن ،، احتمالا پوست رشک هستن

اندازه سر سوزن هستن و اصلا چسبیده نیستن مثل تخم شپش.تخم شپش رو به سختی با ناخن جدا میکردم 

اگه با تکون بریزن،شوره مو هستن.اگه نه،سفت و محکم سرجااشون باشند،تخم شپش هستن

اخه طفلیا هر دوشون اینطور شدن دختر خیالشون هم همزمان درگیر شد اونم سرش اینطوره

تخم شپش راحت جدا نمیشه چسبیده بمواون شاید شوره سر هست چون خود شامپوی شپش شوره میاره یا اینکه خارش دا ...

اهان نمیدونستم شامپو شوره میاره

آره راحت جدا میشن با تکون دادن هم جدا میشن

میدونم پوست تخم شدش هستش اما برای احتیاط سرکه سیب بزن و شونه کن

آهان یعنی ولشون کنم شپش میشن بازم؟

باشه میزنم حتما.سرکه چقد بمونه روی سرشون؟دیگه خیلی بی طاقت شدن طرف موهاشون که میرم از دستم فرار میکنن

شاید چون هوا سرده خشکی پوست و پوسته شدن کف سر باشه

نمیدونم والا