2777
2789
عنوان

دونه ی سفید توی موها

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست
دونه شپش مردن میفتن

خیلی ریزن ها تخم شپش ها بزرگ تر بودن 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان یعنی ولشون کنم شپش میشن بازم؟باشه میزنم حتما.سرکه چقد بمونه روی سرشون؟دیگه خیلی بی طاقت شدن طرف ...

پنج دقیقه بمونه سرمه سیب از سوپری بگیر تو فضای باز بزن چشماشون نسوزه ،، نه اونا شپش نمیشن رشک ها مردن اینا پوست جنازه اس

💚🌱

خب اگه بریزه شوره هست.اصلا تخم نمیفته

اره میریزن و خیلی ریزن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
پنج دقیقه بمونه سرمه سیب از سوپری بگیر تو فضای باز بزن چشماشون نسوزه ،، نه اونا شپش نمیشن رشک ها مرد ...

ممنون عزیزم

اره میریزن و خیلی ریزن

پس اصلا نگران نباش.من خودم تجربه شو دارم و تحقیقم کردم درباره اش.به هیچ عنوان تخم شپش با تکون دادن،نمیریزه.اصلا یکی از راهای تشخیص تخم شپش همینه.برو تو گوگل هم نوشته همینو

پس اصلا نگران نباش.من خودم تجربه شو دارم و تحقیقم کردم درباره اش.به هیچ عنوان تخم شپش با تکون دادن،ن ...

خیلی ممنونم

خدا کنه برن و دیگه هیچ وقت برنگردند تجربه خیلی بدی بود

خیلی ممنونمخدا کنه برن و دیگه هیچ وقت برنگردند تجربه خیلی بدی بود

بله پلی خیلی مواظب باشید.در کل دوران مدرسه،ممکنه بارها تکرار بشه.دیدید بچه سرشو میخاره،سریع توجه کنید.انشالله که برنگرده