2777
2789

دوستان قضیه از این قراره ما بخاطر دخالت ها و توقعات بی جا که هم همسرم هم تمام فامیل می‌دونن و اینارو‌ میشناسن

ی سری بحث شد ما قطع رابطه کردیم با خانواده شوهرم 

۱ سال قهر بودیم 

تا اینکه من باردار شدم جشن تعیین جنسیت و آرمه داری گرفت مامانم زنگ دعوتشون کرد تا کینه ها از بین بره نیومدن

تا خواهر شوهرم گفت اینا توقع دارن که تو و زنت بیاین خونه پیششون بعد میان جشن ...

ما تصمیم گرفتیم بریم زنگ زدیم پدر شوهرم پیغام داده بود که زنت حق نداره بیاد خونمون ..خودت تنها بیا ولی زنت نه....

تا اینکه من زایمان کردم خودشون بلند شدن اومدن بیمارستان..... 

و از بعد که اومدیم خونه اینا مارو دعوت نکردن و تا حالانگفتن هم که بیاین خونمون 

ولی دو هفته ای ی بار خودشون صرفا واسه دیدن نوه آسون میان

حالا با این تفاسیر ماه دیگه روز مادره .... و‌ روز پدر من اصلا دلم صاف نیست که برم خونشون 

نمی‌دونم واکنش شوهرمم چیه .....

پیشنهاد شما چیه !! با تجربه ها کمکم کنن

نظر خودم اینه اگر میخواستن‌ کینه کدورت ها پیش بره مارو دعوت میکردن خونشون تموم میشد می‌رفت ....

در ضمن پدرشوهرم اصلااا به منم تبریک نگفت بابت پسرم بدنیا اومد 

اصلا دلم نیست روز پدر بهش زنگ بزنم چه برسه برم خونشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا شما باز بهترن نوه و پسر خودشونو میخوان

منم دوبار رفتم درخونه مادره،رام نداد

شوهرمم گفت هروقت خانواده منو خواستی ،منم میبینی

من جایی که زنم بی حرمت شد،نمیام

البته کسی به پشمش هم نیس که ما نباشیم و نریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برا شما باز بهترن نوه و پسر خودشونو میخوانمنم دوبار رفتم درخونه مادره،رام ندادشوهرمم گفت هروقت خانوا ...

خب همسرم منم همینو گفت 

گفت هر کسی منم میخواد زنمم باید بخواد 

و نرفت اصلاااا خونشون 

الان چیکار کنم؟؟ 

خودت اصلا نرو....اگر هم شوهرت چیزی گفت همین هارو براش توضیح بده که مقصر نرفتن نشی

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
خودت اصلا نرو....اگر هم شوهرت چیزی گفت همین هارو براش توضیح بده که مقصر نرفتن نشی

بنظرت تلفنی زنگ بزنم بهش تبریک بگم 

ی چیزی هم کادو بگیرم هر وقت اومد پیش پسرم بهش بدم 

چون حالا می‌دونم همسرم میگه واسه مامان خودت کادو گرفتی باید واسه اونم بگیری .... 

همسرم اصلاااا نمیره بدون من .....

توام بگو یادته اینجور گفتن

اگه ام میخواستن که راهمو باز کنن تو این مدت ی دعوتمون میکردن

اگه نادرشوهرت خوبه زنگش بزن یا پیامش بده ولی پدرشوهرتو به هیچ عنوان نه پیام بده نه زنگ بزن بزار بدونه بد بده

بنظرت تلفنی زنگ بزنم بهش تبریک بگم ی چیزی هم کادو بگیرم هر وقت اومد پیش پسرم بهش بدم چون حالا می‌دون ...

راستش مم خودم باشم کادو میگیرما ولی اصلا زنگ نمیزنم چون وقتی میان خونمون ولی یه تبریک ساده ام بهم نگفتن واقعا بهم برمیخوره...جاری های من بامادرشوهرم قطع رابطه ن...توی مناسبت ها برادرشوهرام میان کادو میدن و میرن ...زناشون نه زنگی هم نمیزنن

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

ماشالله به همه ،گلم رفت و آمد با خانواده شوهر سربلندی آدمه وگرنه همه میتونن با خانواده شوهر قطع رابطه کنن من نمیدونم خونه شما جداست چطور میشه مادرشوهر و خانواده شوهر تو کار آدم دخالت کنن ، چه اهمیتی داره پدر شوهرت بهت تبریک گفته یا نه شما بخاطر بزرگتر بودن اتفاقا بیشتر احترام بزارین و سعی کنید دلشونو بدست بیاد با کادو با اخلاق و رفتارخوب با مهربونی با سر زدن به موقع با دعوت کردنشون به یه مسافرت ۴ نفره و .... عزیزانی که میگید قطع رابطه اون مادر و پدر هم پسر بزرگ کردن اصلا اگر پدر و مادر طرف از نظر شما بی فرهنگن میشه پسر زیر دست اونا با فرهنگ باشه ،پس با عیبهاشون باید دوستشون داشته باشیم و اینطوری صحبت نکنیم گاهی وقتها هم منم پیش میاد از دست خانواده شوهرم ناراحت میشم ولی به خودم میگم فقط احترام،من اومدم تو جمع اینا اینا تو جمع ما نیومدن من این پسر با این خانواده رو انتخاب کردم پس به انتخاب خودن احترام میزارم و همه آدمها نقص دارن بافرهنگترینهاشونم بی نقص نیستن.