2777
2789

سلام من میخام مغازه لباس بچگونه باز کنم 

اخه تو خونه میفروشم 

پیجمم تو امضام هست 

تبلیغ زیرپوستی 😂😎

حالا سوالم خانومه صاحب مغازه ک میخام کرایه کنم 

میگه دیوار نمیدونم سرامیکه حالا هرچی 

میگه سوراخ نکن!!!

خو من چجوری لباسا اویزون کنم ک دیده بشه؟ ینی همشو روی رگال باید بذارم ؟ 

فکری جیزی دارین یا جیزی هست ک نشه دیوار سوراخ کرد ولی لباسا اویزون باشه 

دریغ نکنین بگین خیلی نیاز دارم ب اینکار 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

فکر میکنم اویز هایی باشن که با چسب بچسبن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معمولا دیدم رگال میگذارن

بعضی رکالا ب دیوار چسبیدن 

بعضی ها رو زمین 

خو همیشو نمیشه  یجا باشه دیده خوبی نداره متاسفانه

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

فروش مجازی تون خوبه؟

هی خداروشکر روزی دو سه تا معمولا دارم 

پیجم کوچیکه 

همسرم چندین سال لباس بچه فروخت خوابه بیدار شد ازش میپرسم

مرسی عزیزم لطف میکنی 

فکر میکنم اویز هایی باشن که با چسب بچسبن

اگ باشه ک خوبه 

اکرپز باید برم بیرون بیینم 

به نظرم ایده دکور بساز . مثلا رگال ها وسط باشن ولی یکی دو ردیف  طناب کنفی بزن به دیوار با چوب لباسی یا گیره لباس فانتزی لباس ازش اویزون کن از هر مدل یکی برای نمونه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظرم ایده دکور بساز . مثلا رگال ها وسط باشن ولی یکی دو ردیف طناب کنفی بزن به دیوار با چوب لباسی ...

اره اینم خوبه مرسی جان

من همسرم گرگه تو لباس فروختن الان حال و حوصله نداره وگرنه تگش میکردم

تگش میکردی؟!😐مگ اینجا عضوه؟!😑😐

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون