2777
2789

تاپیک پربازدیدا رو خوندم. دختره ماهی ۷،۸ تومن خرج ماهیانش بود که اونم شوهرش میداد و شوهرش بهش گفته بود خرجت زیاده. حالا من خودم پول درمیارم اونم ماهی ده تومن که دستم پیش کسی دراز نباشه. خرج ارایش و باشگاه و پاکسازی خودم میدم. بعد شوهرم دیروز تو پیامکا دیده این ماه ۵ تومن خرج کردم باهام قهره. از پولای خودمم خرج کردم

میخوام بهش پیام بدم چون خیلی اعصابم خورده.  دلم برا خودم میسوزه اینقد مظلومم.  اول بهم بگین چیا بهش بگم؟ و دوم شما بودین چیکار میکردین؟

بیخود کرده قهره

مرد گنده!!

پول تو برای خودته

به هیچ عنوان نده بهش و برای خودت خرجش کن

برگرد بهش بگو اگر با کار کردنم و... مشکل داری 

من میمونم خونه

خرج متفرقه منم خودت باید بدی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا همچین اجازه ای نمیدم به شوهرم میگم به تو هیچ ربطی نداره اولا که وظیفه توئه خرج منو تمام کمال بدی مثل شوهرای مردم اونا رو میبینم حسرت میخورم که چرا همچین انتخابی داشتم دوما پول خودمه اختیارش و دارم حالا تو که به وظایفت عمل نمیکنی راجب درآمد من تصمیم نگیر