2777
2789
عنوان

برا حقوق خودمم باید به شوهرم جواب پس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اگر کار بیرون باعث بشه که به ایشون نرسید ار همه لحاظ و یا خونه دادی و یا همسر داری دچار اختلال بشه پس قطعا باید با هم زندگیتونو بسازید و کمک کنید به هم تو موارد مالی چون ایشون هم حق دارن 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

عزیزم از من بتو خواهرانه نصیحت تا وقتی مظلوم باشی ازت سواستفاده میکنن 

منم بابام شبیه شوهر توبود ی بلایی سرش آوردم خفه خون گرفته 

تو برای شوهرت قیافه بگیر قهر کن 

اعتراض کرد بگو من ناراحتم از این رفتارت 

اصلا منت کشی نکنیا

چرا حمله میکنی؟ من میگم وظیفه مرد تامین مخارج زندگی هست نه زن. فقط منتظرید به یه نفر گیر بدید

کلا خیلی آقایون میخان فرار کنن چه بخای چه نخاین وطیفتونه خرج زن زندگی بدین که اگر غیر از اینه 

دنبال زن گرفتن نباشید ک تهش طلاقه

کلا خیلی آقایون میخان فرار کنن چه بخای چه نخاین وطیفتونه خرج زن زندگی بدین که اگر غیر از اینه دنبال ...

دلت از آقایون پره ها به من چه. من زن ندارم که  بگیرم نمیزارم دست به تهیه مخارج زندگی بزنه... کسی هم چشمش به دست زنشه به درد جرز دیوار میخوره 

رو دادی خیلی

منم شاغلم اصلا حق نداره نظر بده

گاهی بهش هم یاداوری میکنم که خداروشکر کن وگرنه توباید اینهمه هزینه رو میدادی

منت میزارم سرش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏