تاپیک پربازدیدا رو خوندم. دختره ماهی ۷،۸ تومن خرج ماهیانش بود که اونم شوهرش میداد و شوهرش بهش گفته بود خرجت زیاده. حالا من خودم پول درمیارم اونم ماهی ده تومن که دستم پیش کسی دراز نباشه. خرج ارایش و باشگاه و پاکسازی خودم میدم. بعد شوهرم دیروز تو پیامکا دیده این ماه ۵ تومن خرج کردم باهام قهره. از پولای خودمم خرج کردم
میخوام بهش پیام بدم چون خیلی اعصابم خورده. دلم برا خودم میسوزه اینقد مظلومم. اول بهم بگین چیا بهش بگم؟ و دوم شما بودین چیکار میکردین؟
بنظرم اگر کار بیرون باعث بشه که به ایشون نرسید ار همه لحاظ و یا خونه دادی و یا همسر داری دچار اختلال بشه پس قطعا باید با هم زندگیتونو بسازید و کمک کنید به هم تو موارد مالی چون ایشون هم حق دارن
دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم
گاهی بهش هم یاداوری میکنم که خداروشکر کن وگرنه توباید اینهمه هزینه رو میدادی
منت میزارم سرش
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏