2777
2789
عنوان

جریان مرگ بخاطر ماکارونی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6017 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تون خبرها برای مرداد و مهر بوده اونم مشخص نشده برای ماکارونی بوده باشه اصلا یا قضیه قتل حتی بوده. ای ...

امضات خیلی عالی بود عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیترسیم.چون مطمئنم واسه ماکارونی نبوده

خیلی عجیبه آخه مگه میشه بخاطر ماکارونی باشه 

اونم میگن فقط بچه ها رو میکشه 😕 

دیروز که شنیدم دربارش تو خونه حرف میزدیم گفتم می‌خوام درس کنم بخورم میگن نخور گفتم چرا خب بچه ها میمیرن من که بچه نیستم میگن بچه نیستی پس چی هستی 😐🤣🤣🤣۱۸ سالمههه 😂🤦🏼‍♀️خلاصه امروز میخوام بخورم 😁😂

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

امضات خیلی عالی بود عزیزم

ممنون از نگاه زیباتون  

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
تون خبرها برای مرداد و مهر بوده اونم مشخص نشده برای ماکارونی بوده باشه اصلا یا قضیه قتل حتی بوده. ای ...

عه پس قضیه اصلی اینه 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

دیدی که یهویی یه چیزو از چند سال پیش میارن وسط سر مردم گرم کنن

اهان آره راس میگیا 

اون طور که من خوندم  وقتی ماکارونی می پزیم باقی مونده اش وقتی بخارش رفت باید سریعا داخل ظرف غیرپلاستیکی داخل یخچال گذاشته بشه چون در محیط عادی میتونه یه محیط مناسب برای رشد باکتری ای بشه که اون عوارض خطرناک رو در پی داشته،به نظرم بهتر از همه این که به قدری درست بشه که توی همون وعده خورده بشه و اصلا برای وعده های بعد باقی نمونه،الله اعلم