2777
2789
عنوان

بیاین بهم سرکوفت بزنید😭

710 بازدید | 60 پست

بخدا میدونم تعریف کردن از خود ....

ولی

از نظر همه یه دختر خوشگلم که همه جذب قیافم میشن ، شاغلم و یه شغل رسمی و محبوب تو جامعه دارم ، خانواده خوب و آبرومندی دارم تبپای قشنگ میزنم 

ولی تا الان که ۲۵ سالمه عرضه پیدا کردن یه شوهر خوب نداشتم

دوستام با گوشه کنایه میگن چرااا توکه انقد خوشگلی ... بعضیاشون میگن آخرش می مونی ها...

خیلی حس بدیه کسایی اینو بهت بگن که از همه نظر ازت پایین ترن و بهترین ازدواجارو کردن😭

خودمم واقعا خسته شدم و دوست دارم دیگه ازدواج کنم

❤️💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من ک خاله هام هر روز خواستگار پیدا میکنن 

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

من ۲۶ سالم بود شوهر کردم .بعد مگه شوهر پیدا کردنیه؟اون دختره ک پیدا کردنیه طرف خودش میاد پیدات میکنه ...

آفرین میخواستم بگم ترسیدم بریزن سرم😂😂😂😂

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تو فضای مجازی فعال باش برو همشهری ها همکار های پسرتو فالو کن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

من ۲۶ سالم بود شوهر کردم .بعد مگه شوهر پیدا کردنیه؟اون دختره ک پیدا کردنیه طرف خودش میاد پیدات میکنه ...

الان ذوقشو داشتم الان دوس دارم باهم بریم بیرون بگردیم

واقعا نیاز به یک همدم و همراه دارم 

❤️💍

من دوست صمیمی ۲۷ سالگی بعد کلی درس و شغل و خوشگذرونی و هنر وباشکاه و…ازدواج خیلی موفقی داشت..سنت کمه .نگران نباش.ب حرف هیچکس اهمیت نده.مردم تا اخر عمرت همینوطوری نظر میدن باید بشنوی و اهمیت ندی.ازدواجم کنی میگن بچه بیار بعد دومی و….اهمیت نده