2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خیلی ها خطا داشته و کارش تعریفی نیست برای منم خطا داشته و خیلی های دبگه.

بگو مشکلت چیه من ماما هستم متخصص خوب بهت معرفی کنم.

یزدانفر فقط اسم در کرده تلفتم نداره که همه برای هر سوال کوچیکی بیان مطبش که ازدحام بی خود باشه

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن

دکتر یاونگی برای تعیین جنسیت عالیه.حتما بهش سر بزن

مساعد هم برای بارداری و سزارین حرف نداره.

من خودم تو بارداری تحت نظرش بودم جای بخیه ام مثل خط کف دستم میمونه

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن
برای خیلی ها خطا داشته و کارش تعریفی نیست برای منم خطا داشته و خیلی های دبگه. بگو مشکلت چیه من ماما ...

من مشکل فیبروم دارم چندوقتی متوجه شدم و پرولاکتینمم بالا بود بهم 3ماه قرص داد خوردم اما بنظرم که خوب نشدم میخوام برم دوباره دکتر اما میگن یزدانفر تو کار فیبروم و ... از همه بهتر 😞😞

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
والا خود دانی. از همکارام واسه تعیین جنسیت خیلی از یاونگی جواب گرفتن.پرسجو کنی بهتره

اها مرسی گلم که گفتی .اطلاع داری چه رژیم هایی داده بهشون ؟اخه من ۳ ماه رژیم گرفتم ۲ ماه هم اقدام کردم اما باردار نشدم .میترسم دیر بشه 

خدایا فقط امیدم به خودته   
والا خود دانی. از همکارام واسه تعیین جنسیت خیلی از یاونگی جواب گرفتن.پرسجو کنی بهتره

خانمی بیاجواب مارو بده راهنماییمون کن

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
خانمی بیاجواب مارو بده راهنماییمون کن

سلام می تونم بپرسم چ علایمی داشتین ک دکتر گفت فیبروم داری؟ 

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز