2777
2789
عنوان

نه دوستش دارم نه میتونم ازش بگذرم

255 بازدید | 18 پست

اصلا نمیتونم ببخشمش بخاطر همه بدی هایی که در حقم کرد اصلا نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم

اصلا منو ندید هیچ وقت 

هیچ وقت اهمیت نداد من چی می‌خوام 

خیانت کرد

به یه ورشم نبود حتی پول اسنپ دارم؟(شاغلم) 

فقط تو ۴ سال یک بار برام هدیه گرفت 

افسرده شدم به خودم نمی‌رسم حتی دلم نمی‌خواد ی رژ بزنم 😭😭😭 

تو رابطه که باید بهترین لحظات زندگیم باشه اسم بقیه رو میآورد حس میکنم اصلا از من لذت نمی‌بره  در صورتی که عین برف سفیدم و همه مرد هاارزوشونه جای این اسکل باشن😭😭😭

اصلا دوستم نداره اصلااااا و فقط الکی میگه 

الان بعد بیست بار قهر کردن ی کم بهتر شده توجه می‌کنه ابراز علاقه می‌کنه دیگه اسم کسی رو نمیاره ولی ی روز دوستش دارم ی هفته حالم ازش بهم میخوره 

چجوری برم که دیگه برنگردم ؟ چرا نمیتونم ازش بگذرم؟ وقتی حتی از لحاظ عاطفی ام راضیم نمیکنه؟😭😭😭😭

نمیتونی ببخشیش؟؟ 

در واقع تو باید تلاش کنی خودت رو ببخشی که خیلی وقتا خودت رو گول زدی و ارزش خودت رو آوردی پایین و ...! 

وگرنه اون آدم از همون اول هم مشخص بود چقدر برات ارزش قائل هستش که تو چهار سال یه هدیه خشک و خالی نخریده

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی ببخشیش؟؟ در واقع تو باید تلاش کنی خودت رو ببخشی که خیلی وقتا خودت رو گول زدی و ارزش خودت رو ...

😭😭😭😭😭💔😞😞😞😞😞😞😞😞💔💔💔 خیلی خودمو بی ارزش کردم حتی خودمم نمیتونم ببخشم 

😭😭😭😭😭💔😞😞😞😞😞😞😞😞💔💔💔 خیلی خودمو بی ارزش کردم حتی خودمم نمیتونم ببخشم

اگر یکم دقت کنی 

خیلیییییی چیزا رو تو این چهار سال الان یاد گرفتی 

و خیلی تجربه ها کسب کردی 

البته اگر به صورت عمقی بهش فکر کنی ! 

انقد ها هم  الکی وقتت هدر نرفته 

کلی اذیت شدی 

و کلی چیز از این چهار سال میتونی بکشی بیرون  و بشه تجربه ات واسه آینده ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

عین شوهر گااااو منه بلانسبت با این تفاوت ک فعلا با چشام ازش خیانت ندیدم ولی مطمئنم میکنه محاله نکنه  منم سفیدم قیافم نمیگم قشنگ و خوشگلم ولی معمولیم هم دوس دارم طلاق بگیرم هم نمیتونم ازش دل بکنم خسته شدم هعی ما زنا چقدر ساده و بدبختیم کاش مث مردا بودیم متنفرم از هررررچی نرررررررر هس تو دنیا از شوهرم گرفته تا بقیه نرها 

.

من رفتاری نکردم که دلسرد بشه از روز اول همینجوری بود حتی ی بارم بهش بدی نکردم حتی ی بدی نمیتونه از م ...

شوهرم ن تولد بهم کادو داده هیچوقت ن روز زن ن سالگردهای ازدواجمون حتی تبریک خشک و خالیم نگفته متنفرم بعد من همش براش کادو میگیرم تبریک میگم جشن میگیرم سورپرایزش میکنم احمقم بلانسبت

.

نمیتونم برم نمی‌دونم چرا 😭 همین الان جدا شم ۲۰ تاخواستگار دارم

یعنی همچنان ادامه داری میدی؟