2777
2789

انگار کنارمه انگار داره نگام میکنه

وقتی همچین حسی دارم فک میکنم اون یادم افتاده اخه دوسال گذشته منم خیلی وقته بیخیالش شدم 

حالمم شکر خدا خوبه 

نمیدونم چرا یهو اینجوری میشم هرچن ماه یکبار اتفاق میفته

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون سخت بود چرا ارزشتونو پایین میارید به خدا که یه روز پشیمون می‌شید بزارید برای به دست آوردنتون تلاش کنند مسئولیت قبول کنن نه اینکه خرجتونو بابا بده حالشو اون کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی چیبگم خواهر

امروز ی سال میشه که نیس🥲

دیدی بعضی وقتا یهو یاد حرفاش و کاراش میشی و دلت میخواد کلتو بکوبی تو دیوار هعیی

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون ...

چی میگی بابا 

چ ربطی ب اریایی داره کی کار اون اقا داره دوسال پیش ی رابطه تموم شد ن خری رفت ن خری اومد فاز برداشتی نقد میکنی اول بخون چی نوشتم بعد زر بزن فقط میخای بگی خیلی بلدی برو روضتو جای دیگه بخون 

ارزشتو نیار پایین چه ربطی ب حرف من داشت میتوتی ازش بگذری لازم نیس همه جا کامنت بزاری 

هعی چیبگم خواهرامروز ی سال میشه که نیس🥲دیدی بعضی وقتا یهو یاد حرفاش و کاراش میشی و دلت میخواد کلتو ...

اره الان اتفاق افتاد برام ب شکل عجیبی یادش افتادم  هرجا هست امیدوارم جالش خوب باش

نکن ولش کن

کاش خدا ب دلش بنداز پیام بده 

کاش اونم دلتنگم بشه 

چقدر داره سخت میگذره

خدایکاری کن

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
اره اگر بهش پیامبدی میفهمی چون دقیقا من مثل تو بودم بهش گفتم گفت اره دقیقا ن همین موقع ها بهت فکر می ...

ما دوسالی هست جداشدیم فقط دوبار پیام دادیم بهم ولی حس میکنن تا میخاد از فکرم بره اون یاد من میفته و انرژیشو میده سمت من ک من یادش کنم 

کاش خدا ب دلش بنداز پیام بده کاش اونم دلتنگم بشه چقدر داره سخت میگذرهخدایکاری کن

تا رها نکنی چیزیو ب سمتت بر نمیگرده هرچیو ک فک بکنی من خیلی ب این اعتقاد دارم رها کن ن الکی واقعی