2777
2789
عنوان

مرمری ام تولدم مبارک❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تولدت گذشت ولی انشاالله عاقبت به خیر باشی.مرمری جون آلرژی دخترم برطرف نمیشه خیلی حالم بده ...

سلام گلم ممنونم

چندوقتشه؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم بزرگه ۴ سال و نیمشه

عزیزم دو سه ماه حسااابییی رژیم بهش بده جوری ک حتی ی نخود هم مواد آلرژن نخوره کم کم ناراحتی گوارشیش فروکش میکنه 

اون ک اروم شد شروع کن به آلرژی زدایی

آلرژی به پروتئین گاو داره ؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم دو سه ماه حسااابییی رژیم بهش بده جوری ک حتی ی نخود هم مواد آلرژن نخوره کم کم ناراحتی گوارشیش ف ...

به خدا اوتیسمه هیچی حالیش نیست هرجور شده خودشو میرسونه به شیرینی‌جات و میوه و شیر شوهرمم اینقدر بهم حرف زده میگه تو نمیزاری هیچی بخوره میبرتش بیرون اشغال بهش میده فقر کلسیم دی داره .خسته شدم  حتی به  میوه هم آلرژی داره حتی امگا۳ دادن بهش به اونم آلرژی داره .داروهای دکتر مقدادی هم براش اثر نداشت.اصلا پروبیوتیک دیگه سراغ نداری گلم امتحان کرده باشی اونموقعها برا بچت؟

تفمه کارت
به خدا اوتیسمه هیچی حالیش نیست هرجور شده خودشو میرسونه به شیرینی‌جات و میوه و شیر شوهرمم اینقدر بهم ...

عزیزم اینجوری ک هیچ فایده ای نداره دارو 

باور کن هزاران مدلش رو تست کردم 

تنها راه خوب شدنش حدود چند ماه سختی کشیدنه

خدا نکنه اوتیسم باشه خب بچه س درکی نداره از آلرژی

ولی امکان نداره میوه ها آلرژی بدن اینجور ک حس کردم دقیق نمیدونی به چی ها آلرژی داره حتما ببرش یه تست آلرژی بده اول

چون اینجوری دیگه محبور نیستی بیخودی رژیم بدی فقط اونایی رو رعایت میکنی ک درصد آلرژی بالا نشون داده

میتونی شیرینی‌جات کلا نخری ک نباشه تو خونه

همسرتو حتما توجیح کن ک چندماه کمک کنه و همکاری کنه اگه میخای دائم خوب شه

پس اول ببر تست بده و ۲یا ۳ماه رژیم بگیر اونایی ک تست گفته رو نده بخوره

بعد دو سه ماه ک گوارشش درست شد کم کم شروع کن آلرژی زدایی

من خودم پسرمو بردم تست داد و بیشترین الرژیش به پروتئین گاو بود و از روزی یه قاشق شیر شروع کردم تا ۱۵روز  بعد ۱۵روز شد دوقاشق و تا ۱۵روز بعد شد۳قاشق و کم کم انقدر ادامه دادم تا یکسال بعد شد ی لیوان و آلرژی تموم شد

بدنش عادت کرد و الان دیگه مشکلی نداره فقط باید از دوز خیلی کم شروع کنی ک بچه اذیت نشه

البته پسرم بازم خیلی اذیت شد ولی چون دوزش کم بود تونست تحمل کنه

به خدا اوتیسمه هیچی حالیش نیست هرجور شده خودشو میرسونه به شیرینی‌جات و میوه و شیر شوهرمم اینقدر بهم ...

نمیشه یهو بچه آلرژی رو مثلا ی لیوان شیر بدی بخوره اینجوری ن تنها خوب نمیشه گوارش ش داغون میشه پرزهای رودش از بین میره

برای کمبود کلسیم بهش مکمل بده شربت استئوکر برای ویتامین دی هم قطره اولترا بخر عالیه 

اسی راجب تاپیک خونتون خواستم اینجا بگم ک پیلممو ببینی

سرکه اصلا و ابدا نریز تو خونه

اسپند دود نکن اصلا 

بقره نذار اصلا 

یه مدت صبحا ناشتاو آخر شبا به خودت و بچت یه چیکه گلاب بده درحد چند قطره ن بیشتر تا دهنت بو گلاب بگیره و حیشو کنی بوشو

این گلاب ادامه بده پس شد اول صبح ک ناشتایید واخر شب اولین و اخرین چیزی که از گلوتون پایین میزه گلاب باشه

به لباس بچه چند تا سنجاق آهنی قدیمی محکم بزن ک تو تنتش نره

سوره ناس بخون مدام آروم بعد فوت کن ب بچه

کارهایی ک گفتم یه مدت چند روز حتی انجام بده ببین آروم تر شدن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲 

چه جوابی میدین