2777
2789
عنوان

ميخوام داستان زندگيم بگم

188 بازدید | 13 پست

من سن پايين ازدواج كردم١٧ سالگي چون خونه بابا تفريح زياد نداشتم يعني كلا صفر بود نميزاشت جايي برم پول نميداد .. همش تو كف خريد لباس و غذا بيرون بودم خيلي دير ب دير بود اينا..ولي از نظر خرج داخل خونه فول بوديم بهترين غذاها كيلو كيلو مغز و خوراكي و..همش تو خونه بودم با پدرمادري ك همش دستور ميدن اينكار بكن اونكار نكن و اينكه چون بابام اخلاقش يكم تند بود..و من كمبود محبت زيادي داشتم خيلي زياد..

ازدواج كردم تو دوران عقد انگار رو ابرا بودم

بعد از واج كم كم اختلافا شروع شد ٨ سال اختلاف سنيمون هست..شوهرم با مادرش٤٥ سال اختلاف داره و يكم مث اون ديكتاتورانه رفتار ميكرد دركش خيلي پايين بود همش ميخواست حرفش باشه همش زور ميكرد هرشب بريم خونه مادرش و…و..منم خيلي بچه بودم تحملم خيلي كم بود سياستمم كم..شوهرم هيچوقت مراعات سنم نكرد..دركي ..چيزي

چندسال اول زندگيم همش دعوا گريه بود يدفعه دعوا شديدي كرديم و ١ ماه ولش كردم  بعد ب غلط كردن افتاد

گذشت حامله شدم و بچم به دنيا اومد و مشكلات شديد ..رفلاكس فوق شديد كوليك شديد هيچ جوره خوب نميشد خيلي سختي كشيدم حساسيت به اكثر غذاها واقعا سختي كشيدم تا بزرگتر شد ولي خيلي مدل كريه او بود و نحس..هلاااك شدم باهاش هر كي ميديد منو ميگفت خيلي صبوري..خيلي عذاب ميكشيدم ميديدم بچه هاي همه ارومن بچه من نه..باز صبوري كردم تا بچه دومم حامله شدم..دقيقا قبل شوهرم يكي يه پول هنگفتي از شوهرم خورد

اونقد كه به خاك سياه نشستيم

دوتا ماشين كلي لا فروختيم باز يه رقمي نزديك مليارد بدهكار بوديم

بدددترررين بدترررين روزاي عمرم م گذروندم تازه زايمان كرده بودم از فكرخيال غصه روزي نيم ساعت ميخوابيدم…همش گريه همش فشار مالي ..ديگه پول خوردن نداشتيم

ادامه👇🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردمممممممت بیا بغلم 🫂♥️ 🥺🥹

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

تو خرجيمون مونده بوديم تو سرما زمستون بيماشين شديم با بچه تازه باز بدهكار بوديم …يجورايي ابرومون پيش همه رفت ضايع شديم ..ميشنيدم پشت بچم ميگفتن بدقدمه..ولي نفهميدم كيا گفتن ك دهنشون صاف كنم

بچه دومم هم كم كم رفلاكسش شروع شد

اونم معده درد داشت نميخوابيد

كيسه كيسه دارو ميدادمش بعد ديگه سينمو نميخواست بااينكه كلا شيشه نداده بودمش چقد هربار كه سينمو پس ميزد گريه ميكردم خودم ميزدم از خودم بدم ميومد از شانسم از همه چيم…چقد ايمانم از دست دادم چقد ناشكري كردم باز تحمل كردم تا الان ك پسرم دوسالش شد

و الان ديگه رفااكس اينا خوب شد ولي هنوز زياد كلمه نميگه علاقه ب ياد گيري نداره بايد ببرم كار درماني و بعدش گفتار درماني 

ديگه واقعا نميكشم..خستم

تو خرجيمون مونده بوديم تو سرما زمستون بيماشين شديم با بچه تازه باز بدهكار بوديم …يجورايي ابرومون پيش ...

عزیزم انشالا که قدم بچه هات خوب خوب هست براتون.اینا ربطی به قدم بچه نداره.گناه اون بی وجدان کلاهبرداره و بی فکری همسرت.انشالا همه چی درست میشه.ایمانتو حفظ کن و نگران بچه هم نباش کلا بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن و بعد هم دیگه اینقدر شیرینزبونی کنن برات که خسته بشی خدا هست

همه تو زندگیشون سختی دارن مشکلات عجیب غریب دارن همه کم میارن گریه میکنن و کلی اتفاق دیگه براشون میفته...تنها نیستی....بخاطر بچه هات باید قوی باشی قوی بشی تحمل کنی صبوری کنی.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
چرا اخر شبا یادتون میفته داستان بگین؟؟ن خدایی چرا؟

فکر کنم بخاطر اینکه آخر شبا بچه هامون خوابن میتونیم راحت گوشی دست بگیریم...من خودم هم چند بار خواستم تاپیک بزنم شب چون روزا واقعا دخترم نمیزاره همش میخواد با اون باشم ولی ترسیدم باور نکنن دوستان بگن دروغه 

حالا من موندم و كلي اضطراااااب و استرس برا بچم ..دكترا ميگن بايد ٥٠ تا كلمه بگه ولي هفت هشتا ميگه…مي ...

عزیزم خودت حالت تشویق و تنبیه استفاده کن و کلمات رو باهاش کار کن کاردستی عمو فردوس و رو گوشی همینجور مثلا خوراکی بگیر دستت بهش نده تا یک کلمه تکرار کنه بهش بده نه با دعوا و سر و صدا.