2777
2789
عنوان

درخواست دوستی بدید می‌خوام بدبختی هامو بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 36 پست
انشالله زندگیت رو ب راه بشه

ممنونم 🤍

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

همون هستی که یه استعداد حس آمیزی داری

بل

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم تاپیک

تا اومدم جوابتو بدم ترکید خودتو نزن اون راه!

تا اومدم جوابتو بدم ترکید خودتو نزن اون راه!

خآنم حتی نمیتونی بگی کدوم تاپیک 

شما دنبال توجه هستی 

برو هر چی دلت میخواد حرف صد من یه غاز بزن

هر جوری میخوای بگو من چند تا کاربری دارم 

مهم اینه از من چیزی عایدت نمیشه

برو پی درمان باش

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خآنم حتی نمیتونی بگی کدوم تاپیک شما دنبال توجه هستی برو هر چی دلت میخواد حرف صد من یه غاز بزنهر جوری ...

دارم میگم نگتاپیک ترکید از جیبم دربیاره؟

دنبال توجه شمایی که راه به راه تهمت میزنی دنبال یه نقطه ضعفی از هرکس یه بکوبید تو سرش منم میتونم شماتت کنم اما بلد نیستم 

پی درمان بودن هم عیب نیست همه آدما پی درمان باید باشن 

اونی که فک می‌کنه از همه لحاظ سالمه مریضه!

خودتو مثل نخود هرآشی قاطیه همه چیز نکن فضول خانوم

فضول بگم کیه؟

اونی که سرشو میکنه تو تاپیک اینو اون با اینکه مخالفشونه ولی باز ی چی میگه ک نگن لاله🤭

یاد بگیر درتو ببندی اگه مخالف چیزی هستی 

دل شکستن هنر نیست

ریپم نزن نمیخونمت دیگه ضایع میشی😭😂