2777
2789
عنوان

از شدت درد واقعا دارم روانی میشم

311 بازدید | 23 پست

دکتر رفتم گفت هنوز به عصب نرسیده ولی هنوز درد میکنه لعنتی با مفنامیک اسید اروم میشد نمی‌دونم چرا الان دردش اروم نشده

نوافن بخورم اشکالی داره؟ به نیم ساعتی از خوردن مفنامیک اسید میگذره 

لعنتی کاش عصب کشی میکرد یا وقت میداد من باز باید برم پیشش حاضرم عصب کشی بشه ولی درد نکشم معده ام نابود میشه با مسکن اینجوری 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن مشکل نداره نوافن بخور

از فردا شروع کن هر ۸ ساعت مترونیدازول و اموکسی سیلین بخور

دردش از عفونت و التهاب هست وقتی ب عصب نرسیده 

حداقل ۵ روز بخور 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بگردممم...دندون درد خیلی بده خیلییییی

خدانکنه

دردش وحشتناکه مسکن می‌ خوردم اروم می‌شد 

من فردا صبح واقعا چه جوری برم سر کار 

کاش به حرف دکتر گوش نمیکردم و میگفتم عصب کشی کنه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
زردچوبه و سرکه و سیر بکوب بزار روش با گوش پاک کن بزار روش آب رو اتیش

نه سرکه دارم نه سیر 

ن مشکل نداره نوافن بخوراز فردا شروع کن هر ۸ ساعت مترونیدازول و اموکسی سیلین بخوردردش از عفونت و الته ...

منم احساس میکنم از عفونته چون دکتر عکس رو دید و چکاپ کرد گفت نرسیده به عصب بعد اینو کمتر از سه ماه پیش ترمیم کرده بود 

مجبورم دوباره برم پیشش ببینه 

یا خودم برم داروخانه این دو تا قرص رو بخرم شاید بهتر شد

عسل بزار پس اگ‌داری

الان میذارم

دیکلوفناک بخور سریع دردش خوب میشهمن فقط با این قرص دردم آروم میگرفت.درسته عوارض داره ولی خب مسکن خیل ...

فکر نکنم داشته باشم 

اشتباه کردم باید مسکن قوی تر میخوردم

منم احساس میکنم از عفونته چون دکتر عکس رو دید و چکاپ کرد گفت نرسیده به عصب بعد اینو کمتر از سه ماه پ ...

امپول دگزامتازون یا سفازولین هم برای عفونت و التهاب دندون می‌زنن ولی با دکتر مشورت کن

اون دوتا قرص مشکلی ندارع بخور۵ روز هر ۸ ساعت یدونه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
امپول دگزامتازون یا سفازولین هم برای عفونت و التهاب دندون می‌زنن ولی با دکتر مشورت کناون دوتا قرص مش ...

ممنون از راهنماییت