2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 319 پست
أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ يُتْرَكُواأَنْ يَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَآیا مردم گمان کرده اند ...

یعنی چی این؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

باور ندارم مخصوصا  اصلا رونوشتن تسلط نداشتی و معلوم بود تراوشات ذهنیه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تعبیر خواب شما تمایل به اینکه به صورت قلبی به حضرت علی نزدیک باشید دارید ولی انجام برخی اعمال ...

چه تعبیر زیبایی... واقعا قلبا دوست دارم به خدا نزدیک بشم کمکم میکنی؟میشه پیج ایتا یا روبیکاتونو داشته باشم❤️🌹

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

عزیزم تعبیر خواب شما تمایل به اینکه به صورت قلبی به حضرت علی نزدیک باشید دارید ولی انجام برخی اعمال ...

مطمئن هستین باگفتن این ذکرا وترک گناه نتیجه شو میبینم اصلا نتیجش چیه 

الان تاثیری داشته توی زندگیتون ؟منکه فقط چندماه اول تاثیر داشت😔

این که امتیاز بزرگیه یجور پارتی بازیه به شما چیزی رو نشون دادن که ۹۹ درصد فقط جوهر روی کاغذش رو دیدن،

باور کنید همین کامنت های که میگن دروغه اگر ببینند و تجربه مرگ داشته باشند از ترس دو رکعت نمازشون نمیذارن قضا بشه ☺️

مطمئن هستین باگفتن این ذکرا وترک گناه نتیجه شو میبینم اصلا نتیجش چیه

نتیجه اش اینه میفهمی این دنیا اونقدر کوچک هست که ارزش اخم کردن حتی یک ثانیه، غیبت کردن از کسی حتی به خوب گفتن،خوردن مال شخصی حتی یک ریال ،شکستن قلب کسی حتی اگه به حق باشه نداریم ،حیف که نمیتونم چیزی که درک کردم رو کامل بهت هدیه کنم،واقعا این دنیا هم دروغه هم مجازی حساب میشه 

رسول خدا(ص) 
برترین مردم کسی است که عاشق عبادت باشد پس در آغوشش گیرد و با قلبش دوستش بدارد❤️ و با جسمش به آن مشغول گردد و خود را وقف آن سازد، و در نتیجه، نسبت به دنیا🌏 چنان بی اعتنا گردد که اهمیت ندهد که در آسایش است یا سختی

نتیجه اش اینه میفهمی این دنیا اونقدر کوچک هست که ارزش اخم کردن حتی یک ثانیه، غیبت کردن از کسی حتی به ...

گلوم خوب شد حتماانجامش میدم یه آیدی بهم بده گمت نکنم

من سه ماه قبل یک نفر جلوم به امام رضا توهین کرد خیلی ناراحت شدم ولی دو روز بعد خداروشکر باهاش درگیر ...

واقعا زدیش 😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

این نماز روزی یک ربع بیشتر طول نمی‌کشه حتما بخونی و یک روز هم فاصله بینش نگذاری ،واقعا این نماز مجرب ...

خدا خیرت بده حتما

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دوستان من این تجربه مرگ رو قراره وقتی برنامه زندگی پس از زندگی دوباره راه افتاد برم تعریف کنم ،فقط زمانش دست خداست دیگه ،بهم گفتن نفر اول تو رو 

میاریم😍😍😍آماده باشید سمیرا جلو دوربین همه رو میگه با جزئیات بیشتر😂😍

دوستان من این تجربه مرگ رو قراره وقتی برنامه زندگی پس از زندگی دوباره راه افتاد برم تعریف کنم ،فقط ز ...

به ما خبر بدی قبلش

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

شما مذهبی هستین؟ کاش میتونستم خیلی از سوالامو جواب میگرفتم بدون اینکه گناه کنم. اینجا میترسم سوالهام ...

منم کلی سوال بی پاسخ دارم 

ایکاش مایی گروهی از اساتید رشته ها ی مختلف  مانند الهیات 

فیزیک وغیره  بودن تا ما  پاسخ میگرفتیم