2777
2789
عنوان

پسر هستم توروخدا بدونید

85 بازدید | 2 پست

پسر هستم سی سالمه ، متاسفانه تازگیا میبینم معمولا دخترای تینیجری که تو جمع پسرا رفت و آمد دارند ، بهرحال ، خودمم بچه پایین شهر مشهدم تو منطقه ما خیلی چیزا پیدا کردنش از شوکولات دم دست تره و با هر نوع جمع های پسرونه  آشنایی دارم، یا میشناسم یا هستم بین شون بعد جمع پسرا اینجوریه ک مثلا (یه منطقه بدش رو مثال میزنم  )ده تا اکیپ پسرونه هست ازین ده تا اکیپ فقط سه تاشون تو همه کارا شون مشروب و کشیدنی هست،

و هفت تا اکیپ دیگه مثلا شاااید سالی یکبار برن بیرون شهر و خیلی خاص یه چیزی بزنن اونم نه همه شون 

بهرحال اکثر پسرااا خیلی تفریحاتشون سادس ینی این چیزا (کشیدن و خوردن) حتی تو جمع های پسرونه پایین شهر  هم هنوز مد نیست(عادی و طبیعی)

ولی چون اون دختر خانم از جمع پسرا و کارهاشون خبر ندارع و یبار سر بساط میشینه باهاشون و فک می‌کنه اره پسرا ۲۴ ساعت همین چیزا دست شونه پس باحاله 

بخدا اینجوری نیس حواستونو جمع کنید این چیزا حتی واسه پسرا هم هنوز عادی نشده 

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

حالا‌بگو مشهد شله میدن یانه

اووووو یرع شله مشهدیی، آره ینی تنها چیزی که شاید تو مشهد واس خاطرش کودتا بشه 💥💥💥💥💥💥💥

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.