2777
2789

نه فقط تو داری   

اره بابا.من ک چندین ساله.... سال به سالم تعدادش داره بیشتر میشه.بهشون توجه نکن اعتماد بنفس ادمو میگیره حرص میخوری فقط

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 40 فقط شقیقه ها اونم  کاملم نه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

موی سپید و توی آینه دیدم

آهی بلند از ته دل کشیدم

تازیر لب شکوه رو کردم آغاز

عقل هی ام زد که خودت رو نباز

عشق باید پادر میونی کنه

تا آدم احساس جوونی کنه

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.
کاش میدیدمت خیلی دلم میخواد بدونم چجوری

شما نداری؟

مثل جو گندمی دیگه،ولی ۳۰درصد موهام سفیده ،بدبختی من بیشتر موهامو فرق باز میکنم همونجاام بیشتر سفیده 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش

اینکه چیزی نیست من ۲۸ سالمه نصفه بیشتر موهام سفیده ، همیشه موهام رنگ داره اگه نداشته باشه که از افسردگی میمیرم 

بعد از ترک ۶ ساله دوباره معتاد نی نی سایت شدم ، ایشالله دوباره خیلی زود ترک کنم 
موی سپید و توی آینه دیدم آهی بلند از ته دل کشیدم تازیر لب شکوه رو کردم آغاز عقل هی ام زد که خودت ...

آه...😢😢😢

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
من ندارم به خدا عوضش تااا دلت بخواد موهام میریزه البته بعد اینکه رنگ گذاشتم بهتر شده ریزشش متوقف شده

آره ریزش هم خیلی بده مخصوصا واسه خانوما

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  
موی سپید و توی آینه دیدم آهی بلند از ته دل کشیدم تازیر لب شکوه رو کردم آغاز عقل هی ام زد که خودت ...

اخه ما پیر نیستم که اقای تعمیرکار ۲۲ سالمه تازه 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش