2777
2789

سلام مامانا کار روز و شبم شده گریه کردن..پسرم دوسال و نیمشه ۱۰ روز پیش استفراغ داشت ۵ روز هیچی نخورد فقط مترونیدازول دکتر نوشت براش...الان بعد ۱۰ روز از صبح تا الان با هزارتا التماس یدونه کیک و رانی خورده کل روز فقط همین ...خیلی هم بازی میکنه..بچم غذا نمیخوره..۱۲ کیلوعه دارم میمیرم براش التماس میکنم کمکم کنید...از دستم نره بچم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا با نخوردن بچه ها خیلی درگیر بودم

تحت هیچ شرایطی بهش کیک نده 

چون اشتهای کور میشه 

وزنش بد نیس

خوبه 

از دستت نمیره 

فقط بهش مولی بده نیم ساعت بعد اشتهای بهتر میشه 

غذا بده

مشکل منم هست 😓پسرمنم 4 سال و سه ماهش 13 کیلوعع هیچی نمی‌خوره 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

اولا که نگران نباش ببرش بیمارستان دولتی اگه نیاز باشه بدون هزینه بستریش میکنن تو بخش کودکان اونجا تقویتیو سرم دریافت می‌کنه خوب میشه اگرم داری هزینشو بدی که ببر یه متخصص کودکان و اگه لازمه تو خونه سرمو دارو بگیره فولی به حال خودش نذارش یهو بدنش کم نیاره

اولا که نگران نباش ببرش بیمارستان دولتی اگه نیاز باشه بدون هزینه بستریش میکنن تو بخش کودکان اونجا تق ...

بردمش گفتن خوب میشه ...الان ۱۰ روز گذشته اشتهاش صفره