2777
2789
عنوان

شما خیانت رو میبخشید در چه شرایطی

140 بازدید | 13 پست

شوهرم یه بارم خیانت کرد سال پیش بخشیدم تو اینستا چت کرده بود با دخترا  س...ک....س چت و ...

ایندفعه بازم مچش رو گرفتم ولی با یه زنه تو روستای شهرمون در چت بوده ...  و پشت سرم کلی حرف زدن و فوش ....

وضع مالی خوبی هم نداره اخلاقشم این یکساله سرد شده بود  یه ماهه اومدم خونه پدرم و درخواست طلاق دادم ولی انقد خونه پدرم تحت فشارم  داره میزنه به سرم ببخشمش  ...(خودشم فرصت دوباره میخواد)

شما میبخشیدین

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

نمیدونم  خیلی سخته خودت بهتر میدونی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای شما نیستم، ولی اگه بودم بار اول مه خیانت دیدم جدا میشدم

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

خیانت قابل بخشش نیست مگه اینکه واقعا بیچاره و بی جا و مکان باشه آدم در غیر اینصورت عمراااااا

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 
آره می‌بخشم ولی به شرطه ها و شروطه ها مثلاً میگم اموالتو بزن به نامم که مطمئنم بشم دیگه سمت این چیزا ...

چه شروط هایی بزارم مثلا بنظرت

اموال هیچی نداره غیر این ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

اسی با اجازت تاپیک های قبلتو یکیشو خوندم این آدم ارزش بخشش نداره بزار بره با همون خانوم خوش باشه چند وقت زنی مردی که خیانت و هرزگی براشون عادی شد خودشون خیانت میبینن بالاخره بعد میفهمه که دنیا دست کیه 

اسی با اجازت تاپیک های قبلتو یکیشو خوندم این آدم ارزش بخشش نداره بزار بره با همون خانوم خوش باشه چند ...

سلام عزیزم 

نمیدونم موندم چ کنم 

اخه خانواده درست و حسابی ندارم تحت فشارم 

هرجور صلاح میدونی انشالله که سر به راه بشه

مزسی عزیزم