2777
2789

تیر کشیدنش با جا به جا شدنم کم زیاد میشه سینه ی چپم تیر میکشه چیکار کنم حالم بهتر بشه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
مورد نگران کننده ای نیستدراز بکش، نفس آروم و عمیق بکشخودش خوب میشه و اصلا خطرناک نیس

عزیزم پرستارین شما؟ 🥺🥺🥺رفلاکس هم دارم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله.برای پیشگیری از رفلاکس تا یک ساعت بعد غذا نباید دراز بکشی

چشم ممنونم از شما خیر دنیا و اخرت ببینید به حق علی ابن موسی الرضا❤نیاز هست فردا برم دکتر؟ 

نه، نیاز نیس.

اجی میگم قرص الومنیوم ام جی خوردم نیاز هست فاموتدین بخورم یا نه خواهش میکنم بگین