2777
2789
عنوان

فیلم تحسین برانگیز زن جوان و دریا

252 بازدید | 3 پست

بیوگرافی گرترود ادرل هستش اولین زنی که کانال مانش رو در حدود ۱۴ ساعت طی کرد عالی هستش هی فقط دنبال چشم و هم چشمی نباشید و دنبال موفقیت باشید مطمئنا خیلی ها جذب شما خواهند شد فیلم خوش ساختی هستش و محصول امسال هستش اگر وقت کردید ببنید 

دوست دادم مثل ترودی یکی از زنان پیش رو باشم و الهام بخش زنان و دختران در موفقیت 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اسمش همینه ؟زن جوان ودریا؟دوبله دیدی یازیرنویس؟ازکجاببینم

زیر نویس داره کلا فیلم های خارجی رو با دوبله نبینید بهتره برای تقویت زبان مفیدتر هستش اسمش همین هست young woman and the sea زن جوان و دریا محصول امسال  هم ۲۰۲۴هستش 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش همینه ؟زن جوان ودریا؟دوبله دیدی یازیرنویس؟ازکجاببینم

توی روبیکا گذاشتند و توی نت هم بگردید پیدا می کنید