2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم خوشبخت بشن به هر حال خواهرا احساساتی هستن برعکس برادرا.

باورت میشه همین داداش بزرگم ک جونم براش میره عروسی من کت و شلوار مشکی با پیراهن مشکی پوشیده بود کشوندمش کنار میگم چرا پیراهنت مشکیه حالا یه رنگ دیگه میپوشیدی ست میشد میگه عروسیه دیگه معلوم نی یهو دیدی یکی فوت شد وخت از کجا بیارم لباس مشکی بپوشم 😅🤣🤣🤣🤣

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

واقعا منم عروسی داداشم رسم داریم روسرعروس دوماد پول شاباش میدیم خانوماچون زیاد شاباش دادم همه میگفتن ...

اخ بدم میاددددددد 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بی ادبن ولش البته من کلا قیافم مشکوکه😆😆

منم مث شما😂💔

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خوشبختم عزیزم🤝🏻😂

همچنین ❤😁