2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنثی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

داداش ندارم اما دو تا آبجی هامو تو لباس عروسی دیدم 

برا اولی بچه بودم زیاد چیزی نمیفهمیدم 

برا دومی ولی هم یه جورایی خوشحال بودم چون تو خونه جنگ و دعوا داشتیم هم یه حس غریبی هم داشتم نمیدونم چطور توصیفش کنم واقعا

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

داداش ک ندارم اما وقتی داییمو تو لباس دامادی دیدم بغلش کردم کلی گریه کردم از ذوق همش میگفتم اخر خوشب ...

واقعا منم عروسی داداشم رسم داریم روسرعروس دوماد پول شاباش میدیم خانوما

چون زیاد شاباش دادم همه میگفتن یچیز خوردی

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

اسی عقد و عروسی و موقع تولد بچه های داداش بزرگم از خوشحالی عررررر میزدم عر نه ها عرررررر

ولی واسه داداش دومی نه خوشحال اما خونسرد و با جذبه بودم😁😅😅😅

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️