2777
2789

دخترا من بعد جریان نامزدیم دیگه کلاسای دانشگاه که فوق برنامه بود کم و بیش شرکت کردم..

کسایی که منو میشناسن میدونن رو استادم کراش بودم😅

امروز کلاس داشتیم بعد از ظهر

من یادم رفته بود انگشتر نشونمو بزارم...نامزدم منو رسوند دم دانشگاه و ورود ما همزمان شد با ورود ماشین استاد😂

من هعی طولش میدادم تا بلکه بیشتر تو ماشین بشینم استادم نبینه از کدوم ماشین میاده میشم..ولی نامزدم عجله داشت..منم از ماشین پیاده شدم😶شانس اوردم شیشه دودی بود

به استادم سلام نکردم همونطور مستقیم رفتم تو ساختمون دانشکده( در واقع خودمو زدم به ندیدن😂🥲)

استاد بعد ۲ هفته نگاهش تو کل کلاس رو من بود..دو سه جایی با دخترا و پسرای دیگه شوخی میکرد ولی نگاهش اخر برمیگشت رومن...

دو سه جایی هم بهم تیکه انداخت🫠یجا دو سه بار صدای پیامک گوشیم اومد فهمید گوشی من هست

بعد من یجایی از تدریسو متوجه نشدم بهش گفتم میشه دوباره توضیح بدید برگشت گفت اون موقع که سرت تو گوشی بود باید گوش میدادی😐

یا یجا دیگه من داشتم  جزوه های درسیمو مرور میکردم ارو اروم لب خونی میکردم برای کوئیزش اماده بشم

دو سه باری نگاهمون توهم گره خورد

برگشت گفت حرف نزن😐😐🤣

نمیدونم میترسم یکم😶نکنه حسی داشته باشه

یعنی میدونه نامزد دارم؟

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم نزن جانم 

من حتی منتظر ایستاده بودم استاد هیئت علمی با اونهمه غرور از تو ماشین برگشت عقب نگام کرد کم مونده بود تصادف کنه ،

سر کلاس هم نگاه میکرد،

ولی من حتی یکبار هم فرض نکردم علاقه ای هست ،

صرفا کنجکاوه یا ..

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

دقیقا کجای داستان بهت پیام داد

وااای خوب شد گفتییی

یادم رفتتت انقد تایپ کرد از بحث اصلی دور شدممم

من وسط کلاس حالم بد شد اخه پریود شدم 

منم پریودیم خیلییی بدههعه در حد حالت تهوع و سرم

وسط کلاس اومدم بیرون به کوییز نرسید

۱ ساعت پیش بهم پیام داده بهتری

توهم نزن جانم من حتی منتظر ایستاده بودم استاد هیئت علمی با اونهمه غرور از تو ماشین برگشت عقب نگام کر ...

من خیلی کنجکاو و خیلی از کاه کوه میسارم قبول ولی یک درصد فکر کن بخاد حرکتی بزنه

من نامزد دارم حالم بد میشه🤦🏻‍♀️

اخه الان بهم پیام داده بهتری

منباب اینکه امروز سرکلاسش اومدم چون حالم بد بود

حتما منظورش همین تلپاتیاس😁

نههه یادم رفت تایپ کنم🤦🏻‍♀️😂

من سر‌کلاس حالم بد شد اومدم خونه

حدود ۱ پیش استادم پیام داده بهتری

من هنوز سین نکردم نمیدونم منظورش چیه

انگشترت رو بنداز دستت دوست داری نامزدت به خانم فکر کنه؟ پس توهم فکر نکن استادتم بیخیال شو 😉

انگشترم که یادم رفت ولی درمورد استادممم..زودتر شیر شد نتونستم بنویسم یچیزایی رو

من حالم بد شد وسط کلاسش اومدم خونه

دیدم حدود ۱ ساعت پیش بهم میام داده بهتری

بعد میگن شخصیت حبیب دروغه 😂😂از همین نی نی سایتی ها ساختن

من خواهر حبیبم😂😂😂🤭

ولی استادم بهم پیام داد بعد اینکه امروز وسط کلاسش اومدم

نوشته بهتری