2777
2789
عنوان

ب نظرتون طلاق بگيرم شمابودین چ میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 38 پست
خوب اگر نخواد چهارسال طول میکشه تا تهش دیوان باز طلاق رو رد میکنه آخرش هم تر میخوره به زندگیتهموم مش ...

ن طلاقم نمیده گفته ب هیچ وجه طلاقت نمیدم اما خب من ازش شکایت کیفری کردم محکوم شده تاثیر نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای برگردی شرط بذار بره تراپی و روانشناس کنترل خشمش به یه سطح خوبی برسه بعدعزیزم خدا نکرده تو ...

دقیقن مشاورمم گف تست بده من ببینم تا چ حده مشکلش یهت میگم ک جداشی یا درست میشه

ن طلاقم نمیده گفته ب هیچ وجه طلاقت نمیدم اما خب من ازش شکایت کیفری کردم محکوم شده تاثیر نداره؟

بله

رو همون حکم میشه طلاق گرفت

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

مشکل کنترل خشم داره و احتمال ۷۰ ۸۰درصد بعدا با کتک زدنش به مشکل میخوری چون این مورد دیر از بین میره ...

دقیقن مشاورمم زوج درمانگره گف تست بده من بفهمم مشکلش چیه و تا چ حده بهت میگم جداشی یا بمونی

تو عقد تازه ادما با رودروایسی هستن و احترام بیشتر میزارن

بعدش مشخص میشه طرف ۳۰ ۴۰درصد پایینتر از اونی بوده ک نشون میداده 

برا همین همه میگیم که خیلی فکر کن،دور از جون بعدا بخوای طلاق بگیری بهت بگه میکشمت چی،چون محبت تو بیشتر تو دلش میره ولی از اون طرف هم خوددار نیست

چون چاقو کشیدنش دیدین و قطعا رفتار های دیگه هم ازش میبینین ک باعث عذاب جسم و روحت بشه

الان تو عقد جداشدن اتفاقا خیلی عادی تر از چندسال زیرسقف بودنه، اگه رابطه هم نداشتی چه بهتر ‌.خیلی راحت تر میتونی زندگی کنی

چون این ادم خطرناک تر هم میشه

منم متاهلم و طبق تجربه زندگی خودم و دیگران بنظرم جداشی زندگی بهتری خواهی داشت

به امید تغییر دادنه کسی، زندگی تشکیل نده 

آدما عوض نمیشن 

اگررررم بشن مقطعی هست و یه رووووزی دوباره برمیگردن به اصل خودشون. اینو طبق تجربه ی خودم بهت میگم 

الان برگردی خونه ی بابات خییییلی بهتر ازینه که بری با یه بچه برگردی. 

آدمی که یکبار تورو به این نقطه رسونده بازم ازش برمیاد 

خانواده در ازدواج خیلی خیلی مهمه،اگر با خانواده اش مشکل داری این مشکل حل نمیشه ،مشاور و ... هم در این زمینه کارایی نداره

ایشون خودشم نرمال نیست!مگه هرکی بهش فشار بیاد چاقو میکشه؟! 

در زندگی مشترکم همین خواهد بود