2777
2789

تاپيكاي قبل گفتم خلاصش کنم سه سال عقدونامزدی عروسی نکردیم شوهرم خیلی مهربون دست و دلباز ب فکر کاری دلسوز الویتشم من بودم تا خودش همیشه.دوتایی بودیم هرجا خیلی بهمون خوش میگذشت و کلا جفتمون همو دوس داریماما عصبی ک میش‌ کنترل نداشت رو خودش فوش میداد ازخونه مامانش بیرونم میکرد شب اخرم خانوادم رفتن وسایلمو بردارن روشون چاقو کشید اما اسیبی ب کسی نزد چون فهمید دیگ خانوادم ک اوکدن همه چی تمومه انگار فشار بهش وارد شدمادرشم دخالت میکرد تو زندگیم زیرزیرکی کلا خانواده خوبی نداشت خودش خیلی بهتر بود ب نسبت.خلاصه سه ماهه شکایت کردم ازظ طلاق نفقه مهریه همه چی ام ب نفع منه .دوهفته پیش اومد گف برگرد پشمونم بدون تو نمیتونم منم گفتم مشاوره باید بریم و گفتم باید خونه ب نامم کنی منم مهریمو میبخشم خونتم از بالای مامانت باید ببری گف ن من کلی خرج بازسازی کردم نمیرم و خونمم نمیدم و رفت.تا امروز ک مشاورم زنگ زد گف شوهرت زنگ زده ک نمیتونه ازت جداشه و دوست داره ودلتنگته و حاضر شده تست شخصیت بده تا ببینم مشکلش چیه و گفته هرچقد جلسه لازم باشه میام و اینا.شما بودین فرصت میدادین؟ب نظرتون چی درسته تو این شرایط؟

اگه بااین بری زیر یه سقف امنیت جانی نداری یه بلایی سرت میاره 

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اعتیاد نداره فرصت بدع بهش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خوب اگر نخواد چهارسال طول میکشه تا تهش دیوان باز طلاق رو رد میکنه آخرش هم تر میخوره به زندگیت

هموم مشاوره برو

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نه 

نه 

نه 

به هیچ‌وجه ،،،شما تو عقد هستی ،،،چه فرصتی؟؟

از الان دادگاه وچاقو و مهریه و طلاق ،،،معلوم نیست آخرش چی میشه !!!

حرمت ها شکسته شده و شوهرت روش باز شده ،،،،به هیچ وجه اینکارو ننکن

اگه میخوای برگردی شرط بذار بره تراپی و روانشناس کنترل خشمش به یه سطح خوبی برسه بعد

عزیزم خدا نکرده تو یکی از این ماجراها بیشتر کنترلش رو از دست بده به کسی آسیب بزنه چی؟

پس فردا شما بچه‌دار شدی پا شد بچه رو کتک زد کی مسئول آسیب روحی و جسمی اون بچه‌اس؟

کنترل خشم نداشتن ایشون خیلی جدیه این رفتارها نرمال نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

درست بشو نیست گلم

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

مشکل کنترل خشم داره و احتمال ۷۰ ۸۰درصد بعدا با کتک  زدنش به مشکل میخوری چون این مورد دیر از بین میره یا بهتر نمیشه

الان تازه تو عقدین و روش نمیشه رو بزرگترش چاقو میکشه که خیلی کار اشتباهیه، بعدا قطعا کارهای پست تری هم ازش خواهی دید

مشاوره برین یکم و برو یه مشاور زوجین عالی پیدا کن ک اون نتونه گولش بزنه

اگه مشکل کنترل خشمش حل نشه حتما طلاق بگیر وگرنه سر هر دعوا میزنتت