2777
2789

قبول دارید یا نه؟برای خودتون اتفاق افتاده یا نه😃

شده به یکی نه بگید بخاطر شرایطش ولی بازم برگرده اوکی بشه همه چی؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بنظر من شانسه.سانسم شاید اسه دیگش قسمته

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم همش قسمته

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بنظرم اره قسمته

از کجا میشه فهمید آخه🙂🤔

امیدوارم قسمت آدما با خواست و صلاح شون یکی باشه 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

من هیچ وقت فکر نمی‌کردم با یه پسر کورد ازدواج کنم 😐😂از شیراز پاشم برم اونجا ولی قسمت شد 😁♥️

عزیزم🥺❤

انشالله خوشبخت بشید

قسمت برای ادمهای بی عرضه اسدوست من زحمت کشید کراشش رو جذب کرد الان شوعره براش bmw خریدهقسمت کیلویی ...

دم دوستت گرم پس😂